There are no ads, please add some


Suarez geniet bij Barcelona maar wil ooit terugkeren bij Ajax

0606suarez_barcelona3

Luis Suarez speelt momenteel bij FC Barcelona en dat bevalt hem prima. Suarez maakte vorig jaar de overstap van Liverpool naar Spanje en beseft dat hij momenteel in een van de beste ploegen ter wereld speelt, zo laat hij weten tijdens een interview met ESPN.

´Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik een voorkeur voor Spanje heb en natuurlijk geniet ik nu dat ik bij Barcelona mag spelen. De Premier League in Engeland is nog steeds de beste competitie ter wereld maar Barcelona behoort tot een van de beste ploegen ter wereld. Je hoort mij niet zeggen dat ik behoor tot een van de beste spitsen ter wereld maar het is wel een eer om hier te mogen voetballen. Soms denk ik na over de toekomst en het staat vast dat ik mijn carriere wil afsluiten bij Nacional in mijn vaderland, maar voor die tijd zal ik ook terugkeren bij Ajax, want aan die club heb ik ook ontzettend veel aan te danken.´.

Bron ESPN

Gerelateerde posts

68 reacties

 1. Hika77

  Ik hoop het van harte maar ken die uitspraken wel nu zo langzaamerhand.. Ben pas blij als het echt zo is..

  1. DanielenRico

   Ik denk dat hij wel terug keert ik denk als zijn contract afloopt komt hij hier naar toe

   1. BobbyHaarms

    Dat denk ik dus ook. Zou echt geweldig zijn en ik denk ook wel dat het voor de andere spelers een enorme boost zal geven als zo iemand als Suarez terugkeert..heb het gevoel dat ze dan freewheelend naar de titel gaan..MAARRRR…eerst zien dan geloven!

 2. AFCARay

  Zou mooi zijn, nu?? Hebben wel een spits nodig die afmaakt. Maar eerst zien dan geloven….

  1. FdB=Ajax

   We hebben helemaal geen spits nodig die afmaakt, die hebben we al. We hebben alleen geen buitenspelers die hem bedienen.

 3. rick221

  Jongen trap er nou niet in voorbeeld is heitinga 1op de 20 komt terug andere 19 zijn weg

 4. Vak126

  Voor de beste Zuid-Amerikaanse Ajacied ooit is er altijd plek! Hoop ooit weer van zijn acties in een Ajax-shirt te mogen genieten.

 5. ajaxpers

  Kramer naar de kakkerlakken!! Dan heeft zijn open sollicitatie dmv die tweet wel gewerkt. Bah

  1. Sonsee

   Is juist niet erg dan zijn ze bij Ajax juist dubbel gemotiveerd, winnen van de aartsrivaal en kramer z’n woorden ff recht zetten hopelijk met net zo’n tackle als dat hij goedkeurde

 6. Kevke87

  dat zou echt schitterend zijn. lekker nog 3 jaar ballen in spanje en dan terug? ik hoop van wel

  1. Remco425

   Over 3 jaar is hij 31 en wordt hij door de meeste Ajax ‘supporters’ waarschijnlijk alweer als bejaard afgeschreven. Hij wil daarna ook nog naar Nacional, dus zal sowieso iets eerder terug moeten keren.

 7. Remco425

  Ik kan me voorstellen dat Nacional hem ook niet meer wil als hij al 36 is. Dus als hij eerst ook nog terug naar Ajax wil mag hij binnenkort al wel terugkomen…

 8. Didron

  Mooie woorden, maar de MLS en Nacional noemt hij ook… dus loze woorden! Was wel een baas bij ons aller Ajax!!

 9. CactusMokum

  Nog 2 seizoenen Barcelona en dan mag je best terugkomen!! maar dit zeiden er meer en deden toch iets anders….. valt me wel op dat Suarez dit wel al vaker heeft gezegd…dus Hopen maar…..

 10. Misterofajax

  Ik hoop het echt want dan hoort Ajax ook bij die voetbalclubs zoals Barcelona en Real Madrid en noem het maar op

 11. Ajacied1996

  Van Suarez verwacht ik het wel! Dat is niet zo’n nagemaakte zoals Van der Vaart!!!

 12. lezerG

  Ok Luis, zou leuk zijn maar wel eerst een jaar wennen aan de speelstijl in Jong Ajax dan hè!

 13. 040-Ajacied

  Suarez is gewoon een fuckin’ BAAS!! Hij komt echt nog wel.. Zei ie al bij z’n afscheid op Schiphol en hij blijft het zeggen elk jaar weer.. Deze man is een echte Ajacied!!!

 14. Johndevlam

  Toen Suarez bij Ajax zat werden we geen kampioen en toen hij weg was wel ?

  1. 040-Ajacied

   Ja maar met Suarez hebben we wel een laatste ‘echte’ topscorer in huis gehad.. Als we zo’n gap hadden gehad de laatste jaren waren we helemaal niet te stoppen!!!

 15. Valentino

  Kom volgend seizoen maar, ook gelijk Klaas Jan terug en je hebt weer een killer voorhoede.

 16. Litmanen

  Komt niet, maar het maakt mij niet zoveel uit. Een Suarez over the hill heb je niet zoveel aan als een middenvelder of verdediger op leeftijd. Als Luis zijn snelheid een beetje kwijt is, dan is hij echt niet meer de topper die hij nu is.
  En verder geen kwaad woord over ons bijtertje. Heerlijke voetballer waarvoor ik naar het stadion ging.

  1. Ajax nr 1

   Ik ook. Zoveel inzet overal op doorlopen en voor de duvel niet bang. Heerlijk zo’n speler in je team. Klaassen heb dat ook wel trouwens alleen bijt hij nog niet :-))

 17. Leefieg

  Dat roepen wanneer ze weggaan. Meestal niet na 5.5 jaar. Come back King Luis !!

 18. Anti sigi

  Suarez en jantje zullen best wel,is echt terug kunnen komen die andere weet ik niet die lullen miss maar wat

 19. Ramon1

  Ja ik geloof niet veel spelers maar als die wat jaren bij barca meedraait wat hem zeker gaat lukken dan nog een jaartje Ajax en dan z’n oude liefde in Uruguay bij hem geloof ik het al is het maar een jaartje Ajax over jaren zou super Zijn, en ik keek al graag naar barca maar met hem nog liever geweldige voetballer waarvan iedereen zei die redt het niet bij Liverpool haha kijk waar die nou staat tussen neymar en Messi

 20. Joep

  Ik hoop dat hij dit waarmaakt. Dar zo mooi zijn. Voor zo’n speler kom je naar de Arena

 21. koensiemerink

  voor mij mag suarez terug komen ik vind hem wel een onwijs goede speler is maar ik heb dat hij kan gedragen ofzo hij moet wel stoppen met bijten

 22. jood84

  suarez staat voor passie in voetbal. dat mogen onze nederlandse voetballers nog eens leren

Reageren is niet mogelijk.