Ajax zet Duarte meteen op transferlijst

0418duarte
Lerin Duarte moet vertrekken bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. De middenvelder was vanaf de winterstop verhuurd aan sc Heerenveen maar die club heeft aangegeven de optie tot koop in het huurcontract van de middenvelder niet te gaan lichten. Duarte gaf vorige week nog aan te hopen op een nieuwe kans bij Ajax maar de club denkt daar dus anders over.

Duarte sluit in het nieuwe seizoen in principe aan bij Jong Ajax, maar Ajax hoopt hem voor die tijd al te hebben verkocht. De middenvelder heeft geen plek op het overvollle middenveld. Het contract van de ex-speler van Sparta Rotterdam en Heracles Almelo loopt nog twee seizoenen door. Vanwege zijn salaris en de transfersom die Ajax verlangt, lijkt Duarte alleen betaalbaar voor buitenlandse clubs. De middenvelder kwam de voorbije maanden maar weinig in actie voor Heerenveen: zeven duels, waarvan vijf als invaller.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

    1. Sonsee

      Mag ook wel Paullus, het is een overvloed van middenvelders bij Ajax. Laten ze maar wat aan de verdediging doen en eventueel ook nog iets voor de aanval.

    1. EvdB

      Moeilijk te zeggen.
      Heeft nooit een echte kans gehad, mede door blessure tegen Milan

      1. Frenk de Boer

        Hij heeft een wedstrijd goed gespeeld tegen milan en daarna was het niet veel meer, en we hebben toch al zat middenvelders

  1. Sonsee

    Zoveel middenvelders lopen er en je ziet gewoon in veel wedstrijden dit seizoen dat je daar juist de strijd verliest

    1. Ajax nr 1

      Helaas wel ja daar mogen van mij ook wel andere scouts voor komen. Nu maar hopen voor Duarte dat er een mooie club naar zijn nivo komt. Veel succes

  2. fjonkman

    Helaas wel lezerG… En dat is eigenlijk doodzonde voor die jongen zelf ook. Hij was goed in vorm voor hij bij Ajax kwam. Niveautje te hoog gebleken maar heeft nauwelijks gespeeld en heeft zich niet verder kunnen ontwikkelen… En Ajax mag misschien een stevige prijs verlangen, maar veel gaan ze echt niet voor hem vangen..

  3. Joeguh9

    Komt helaas voor hem gewoon tekort voor Ajax! Hoop dat hij bij een mooie club kan tekenen! Ook een les voor de directie denk ik, goed presteren onderin de eredivisie is geen garantie dat je niveau Ajax aankunt.

  4. Gert Ajax

    Roda jc zou wel mooi voor hem zijn of NEC of terug naar jan Smit bij Heracles

  5. Sulejmanii

    Eeuwig zonde, vond hem geweldig spelen tegen AC Milan. Misschien is het ook deels een mentaliteit probleem..

  6. Remco425

    Beste voor alle partijen. Ik hoop wel dat ze niet te veel vragen dat niemand hem wil hebben

  7. JobJobW

    Weet nog dat hij uitblonk in z’n eerste wedstrijden. Kijk maar terug: was de beste man tegen Barcalona en AC Milan. Na z’n blessure nooit meer opgesteld.

  8. Jughead

    Jammer voor Duarte kan echt wel voetballen.
    Wens hem het beste en een mooie club waar hij veel aan voetballen komt!

  9. -buitenkantje rechts-

    Blamage voor de scouting en technische staf. Deze jongen is met verwachtingen naar Ajax afgereisd, maar heeft ook nooit een echte kans gekregen. Waarom deze speler dan gekocht?!

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Sorry maar wat een dom gelul. Soms verwacht je wat van een speler en komt er gewoon niet uit wat je had gehoopt. Je weet het pas zeker als je hem binnenhaalt. Kwestie van jammer maar helaas. Dat gelul gelijk over blamage enzo. Er reizen er zoveel met verwachtingen naar Amsterdam. Ik ook elke thuiswedstrijd. Verwachtingen komen nu eenmaal niet altijd uit.

  10. Ramon1

    Simpelweg te slecht vooral als je kijkt naar de middenvelders die er nu staan het moet wel een goed seizoen worden nu nog een goede sterke verdiger kom op overmars er mag voor 1 keer wat uitgegeven worden!

    1. 57 jaar fan 57 jaar respect

      Simpelweg niet goed genoeg bekt beter dan simpelweg te slecht :-))

    1. Remco425

      Heracles, Twente, Heerenveen, Groningen, Willem II, NAC, Excelsior, GAE, ADO en AZ denk ik ook wel.

Comments are closed.