Nathaniël mag eindelijk naar huis en aansterken voor de grote reis

nathaniel1105

Nathaniël Roggeveld is nog maar twee jaar oud en moet nu al vechten voor zijn leven wegens neuroblastoom, een zeer agressieve vorm van kanker. Voorafgaand aan Ajax – Cambuur was er de collecte voor Nathaniël om het resterende bedrag voor zijn behandeling in Amerika te verzamelen. Tijdens de wedstrijd was Nathaniël aanwezig en werd de jonge Ajacied luidkeels toegezongen. Inmiddels laat de Nathaniëls overwinnings pagina op Facebook weten dat onze kleine dappere man weer naar huis mag na vijf hele moeilijke weken.

Lieve vrienden van Nathaniël,

Vanmiddag mocht ons kleine mannetje eindelijk na 5 zenuwslopende en zware weken weer naar huis. Ik wil samen met de ouders, en natuurlijk ook namens Nathaniël iedereen heel erg bedanken voor alle steun. De vele kaarten, cadeaus, knuffels noem maar op het was gewoon, ondanks dat het erg zwaar was, ook een fantastische warme deken die jullie het gezin bezorgen. Zoveel liefde die we mochten ervaren. Ook van de vele spontane bezoekjes in het AMC, echt fantastisch.

We hopen dat deze week geen complicaties gaan brengen maar dat hij lekker kan aansterken om het laatste traject in Nederland af te maken, namelijk de bestralingen die verplicht zijn. En dan geestelijk en mentaal voorbereiden op de grote reis….!! Nogmaals bedankt aan iedereen voor de geweldige steun de afgelopen vijf weken.

Een dikke knuffel en kus van Nathaniël.

Voetnoot van de redactie.
Rekeningnummer voor donaties
NL22 RABO 0300 6048 90
tnv Nathaniels Victory Foundation

Related posts

12 Comments

  1. Ajax nr 1

    Helemaal top trouwens dat het bankrekeningnr erbij staat dan kan iedereen geld storten.

  2. Pim Ruisendaal

    Veel sterkte. En dat onze toppertje weer sterk en gezond word. Ik leef met de Fam mee

  3. Jojik98

    Ik heb de eer om te zeggen dat mijn moeder een van de verpleegsters is die hem verzorgt, wat een team is dat zeg! En nathaniël zo jong maar al zo sterk, hij komt er zeker wel!

  4. gerrykoos

    Heel veel sterkte en kracht toegewenst mannetje en ook aan je ouders.
    En dan je weer een gezonde toekomst tegemoet mag gaan.

  5. Gert Ajax

    Veel sterkte toegewenst aan de familie.
    Storten allemaal dan kan er naast medische kosten mischien nog wel een seizoenskaart bij

  6. Davy Klaassen

    Sterkte!!! Ik hoop dat dit mannetje weer helemaal gezond gaat worden!!!

Comments are closed.