Selectie voor duel met Heracles, Sinkgraven fit, Zivkovic blijft in Amsterdam

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het uitduel met Heracles van aanstaande zaterdag. Kolbeinn Sigthorsson krijgt opnieuw een kans in de spits waardoor Richairo Zivkovic is afgevallen. Verder is Daley Sinkgraven voldoende hersteld van zijn liesblessure en maakt hij zijn rentree.

Selectie Ajax voor duel met Heracles:

Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Kolbeinn Sigthórsson
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Diederik Boer

Bron: Ajax.nl

Related posts

43 Comments

    1. Litmanen

      Tja, hij moet in de etalage. Niet leuk, maar ik begrijp het wel. Boilesen zal ook wel spelen……

      1. Basbaard

        Door hem te laten spelen schrik je alleen maar andere clubs af. Kleinere clubs zullen het misschien wel zien zitten in een bankzitter van ajax. Zien ze hem spelen dan denken ze ook…lama zitten dan

    2. marvinww

      ik had tog gelezen dat fischer weer mogelijk zou terug keren in het eerste elftal ik lees er nu helemaal niks over

  1. AFCA---WZAWZDB

    dit wordt een 0-0 heracles is slecht en kan niet scoren en siggi raakt geen bal goed..

    1. dickst14

      nee inderdaad. en hij kan veel beter. vraag mij af waarom er zoveel kritiek op boilesen is die een paar maanden slecht speeld (na een blessure) terwijl zijn collega van Rijn aan de rechterkant de laatste 2 jaar misschien 5 goede wedstrijden heeft gespeeld. echt de slechtste van allemaal. ok zimling erbuiten gelaten.

      1. AFCA my World

        Het is niet alleen dat hij slecht speelt,maar ook het feit dat hijzelf vind dat ie gewoon ontzettend goed bezig is, complete overschatting van zichzelf en totale misplaatste arrogantie !

  2. toon61

    Daar hebben we spuit elf weer ,niet slecht ,lul toch niet slap man ,het was niet om aan te gluren ,vlug tevreden zeker .

    1. AFCA my World

      Jij bent nooit tevreden en hebt altijd wat te zeuren,zelfs al speelden ze de sterren van de hemel zou jij weer wat te zeiken hebben !

  3. S4ndrr

    Sigthorsson in de etalage? Volgens mij is dit al de 3e keer richting een transfer periode..

    1. jojocoolio

      Idd sigthorsson weer in de etalage… Alleen jammer dat hij dat te letterlijk neemt… Een klein verschil… De etalagepop straalt meer gevaar uit….

  4. Toppertje

    Tja, als je hem zelfs in de laatste wedstrijden en bij blessures niet eens in de wedstrijdselectie wilt opnemen dan vraag je af wat er nu echt aan de hand is.

  5. Lollo21

    Jammer dat de boer steeds voor siggi kiest hij is slecht en zivko moet ook een keer een kans krijgen.

  6. ajacied078

    dramatisch weer. afbrokkelen van 5 miljoen. zonde zivco kan een topper worden. maar dan heeft ie wel speeltijd nodig in het eerste ipv jupiler legeua

  7. Frenk de Boer

    Ik begrijp echt niet waarom de boer zivkovic geen kans geeft, het kan toch niet veel slechter dan siggy?

  8. Erdos

    Ik hoop dat Davy Klaassen tot 2020 tekent:) Net Als Siem De Jong, langdurig onder contract staan. Uithangbord van Ajax Amsterdam.

  9. Velibor

    Ik zou niet weten wat hier nou achter zit,zometeen word ie ook nog verhuurd,als dit iets is om ff een voorbeeld te stellen of te laten zien wie hier nou de baas is dan vind ik dat een behoorlijk kinderachtige manier van doen,dit lijkt wel op de mariniers haha eerst helemaal afbreken en dan weer opbouwen zoals je hem zelf wilt……

  10. afcabass

    Dat Siggi mee is oke, maar zet hem dan op de bank en laat Zivkovic lekker in de spits!

  11. JackattackAfca

    Ik denk dat frank geen 2e wil worden. Al weken kut, speel gewoon eens met bluf en laat gewoon wat jonge gasten starten zoals een zivkovic riedewald. Want die Deen op links is gewoon echt om te janken en over die spits is ieder woord er 1 te veel.

  12. Mooi

    Zivkovis als hij nu geen goede speelminuten krijgt in de vorm van een basis plaats begin je volgend jaar weer opnieuw met het brengen wedstrijd ritme dan is zijn zelfvertrouwen ver gekelderd en dan kan je hem wel afschrijven

  13. -buitenkantje rechts-

    Ik hoop dat Frank dit goed heeft kunnen uitleggen aan Zivkovic. Het vorige duel zei Frank dat Sigthorsson niet goed genoeg was. Nu wordt hij uit de selectie gehouden. Wie gaat er nu in de spits als Sigthorsson geblesseerd uitvalt? Schöne? El Ghazi? Wat ik zei..ik hoop dat Frank dit goed kan uitleggen aan Zivkovic.

  14. jojocoolio

    Zivkovic en Sinkgraven lopen lekker samen in de Bijenkorf achter de meisjes aan op woensdag middag… Het was gewoon zielig om te zien… (Ik hoop zo dat de begeleiding niet weer gaat falen)

    1. ajacied078

      ik geef ze geen ongelijk. die meisjes zijn vast leuker dan het voetbal wat je momenteel op de toekomst ziet. laat staan in de arena.

  15. Ajax nr 1

    Ik word die de Boer helemaal zat. Wat een maatje van een Sigi verschrikkelijk. Waarom niet Zivkovic ongelovelijk. Wat denken ze nu eigenlijk wel voor Sigi te vangen. Manman zorg nu maar dat je de 2e plaats vasthoud want anders is het helemaal een lekker seizoen. Wat een lekker zooitje daarzo in de Arena het wordt met de dag gekker. Als ONS AJAX morgen punten laat liggen hoop ik echt uit de grond van mijn hart dat die de Boer en maatjes opzouten. Dit kan zo niet langer

  16. AFCAoostNL

    Alleen maar zeuren over zivco hier, er is elke keer wat dan weer discipline of te laat op de training. Professioneel gedragen en je wordt beloond hij is bij jong Ajax ook niet best. Laatste speelde hij hield ook geen bal vast en een grote kans ging er niet in. Zoveel scheelt het niet met sigi op het moment. Morgen schiet sigi hij er gewoon weet 2 in. Ieder1 blij

    1. Ajax4everandever

      Klopt helemaal. Zivco gaat zelf lopen verkondigen dat hij klaar is voor het eerste en raakt vervolgens geen pepernoot tegen jong PSV. Was gewoon dramatisch. Dan kan en mag je niet verwachten dat je een uitnodiging krijgt voor het eerste. Het probleem met de meesten hier is dat ze of schreeuwen of achter d schreeuwers aanlopen zonder te weten wat er gebeurd en speelt. En dan dat afgeven op Frank is pas echt misselijk makend en ongelooflijk dom.

  17. Robin

    Vorig jaar zei ik al tig keer dat De Boer Kolbeinn alleen opstelt zodat hij nog verkocht kan worden. Maar dan krijg je van alles over je heen omdat je geen kritiek op Frank mag hebben. Moet het nu nóg duidelijker worden???? Wij worden genaaid en het bedrijf Ajax wordt steeds rijker. #bonussen

  18. paullus

    Klopt Robin er zijn er hier een paar die kunnen totaal niks fout van de boer horen
    En het voetbal holt achteruit

  19. Cees1966

    Wat is dat toch dat de boer het niet in zivkovic ziet zitten, als dat zijn manier is om die jongen op scherp te zetten dan kan dat nog wel eens verkeerd uitvallen Frankie!

  20. qaw123

    in 2015 2016 zijn dit de 11 namen op het veld bij ajax

    Cassilias , D.Luiz , Pepe , Rackovitch , Xavi ,
    Iniesta,Danilo,Neymar
    Suaresz,Ibrahvitch,Messi

  21. Ajax4everandever

    Het is met Zivco zoiets als met je eigen kind. Je spreekt af dat wanneer hij minimaal tot zijn 18e geen sigaret of drugs aanraakt hij een mooie tweede hands auto van pappa krijgt + rijlessen op zijn 17e. In het beslissende jaar gaat zoontje lief 3x in de fout. Dit kost hem een aantal rijlessen op kosten van zijn pa op zijn 17e. Zijn vriendjes vinden dit belachelijk van de vader. Zoonlief kan er toch niets aandoen, het zit in zijn karakter. Pa houdt voet bij stuk en schrapt weer een rijles nadat zoonlief zelf publiekelijk aan iedereen zegt dat hij de rijlessen toch echt wel verdiend heeft. Wie is er hier nu een beetje dom.

  22. pietprecies

    Siggy in de etalage zetten is alleen maar slecht voor zijn toch al lage marktwaarde..

  23. Davy Klaassen

    Jammer dat de boer steeds voor siggi kiest hij is slecht en zivko moet ook een kans krijgen.

Comments are closed.