Heitinga kwaad om quote Volkskrant: ‘Nooit over Ajax gesproken’

1107heitinga

John Heitinga heeft het helemaal gehad met de sportjournalistiek in Nederland. De verdediger van Hertha BSC zou, volgens De Volkskrant, onlangs hebben gezegd dat Ajax niet bij hem hoeft aan te kloppen, maar via een duidelijke tweet laat de routinier weten dat hier niets van waar is.

De Volkskrant was in Berlijn om Salomon Kalou te interviewen. Heitinga komt in het verhaal voor als hij tijdens dat interview zou hebben gezegd dat hij niet naar Ajax terug wil. ‘Ik naar Ajax? Nooit!’, zo valt er te lezen. Een antwoord dat ‘geen ruimte voor twijfel laat’, zo concludeert de ochtendkrant. Heitinga zelf, die na zijn uitspraak bij de training niet wilde praten, vindt het onbegrijpelijk.

‘Kennelijk de nieuwe journalistiek in Nederland. Ik zou tegen #VK hebben gezegd dat ik nooit naar #Ajax zou willen. Nooit iemand gesproken!!’, schrijft de oud-Ajacied op Twitter.

De uitspraak, mits gemeend, zou sowieso opmerkelijk zijn geweest aangezien Heitinga een jaar geleden nog openlijk solliciteerde naar een terugkeer. ‘Een paar jaar geleden zijn ze bij Ajax een andere weg ingeslagen. Ze mikken op de jeugd. Ik ben een echte Ajacied, zou het wel willen, maar ik kan er nu niks over zeggen’, zei hij toen. Ajax reageerde niet op de avances van de oud-speler en niet veel later tekende Heitinga een contract bij Hertha.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

24 Comments

    1. AFCA my World

      Kom op jongens zijn tijd is voorbij,hij loopt op zijn laatste benen,waarom krijgt hij nergens meer een basisplaats ? Lijkt mij duidelijk !

  1. Madmike

    Zo zie je maar weer. De dagbladen zijn tegenwoordig niks meer dan roddelbladen. Echte journalistiek is ver te zoeken.

  2. JCruijff

    John reken maar nergens op want de verdedigers die nu in de B1 lopen zijn al 3 klassen beter dan jij en vragen geen absurd salaris zoals jij.

        1. Remco425

          Dan zeg jij dat Johnny Ajax niet kent. Hij heeft lang zat bij ons gespeeld om te weten hoe het hier werkt en dat ze geen absurde salarissen betalen.

        2. Remco425

          Als hij absurde salariseisen zou hebben zou hij dus niet openlijk soliciteren bij Ajax.

    1. Remco425

      Ken jij zijn salariseisen dan? Hij wilde vorig jaar al terug en hij weet welke salarissen er bij Ajax betaald worden, dus dat absurde zal best meevallen

  3. S4ndrr

    Maar hij ontkent het niet? Hij ontkent alleen dat hij niet met ze gesproken heeft..

  4. Ajax nr 1

    BLOED,ZWEET EN TRANEN. Johnny Heitinga Ajacied in hart en nieren. Jij bent altijd welkom.

  5. Litmanen

    Als Moisander al niet goed genoeg is voor Ajax, wat moeten we dan met Heitinga?

  6. Mooi

    Zoek veder heeft geen meer waarde in het verleden goed geweest maar voegt nu voor Ajax niets meer toe

  7. Remco425

    walgelijk! Kranten verslaan tegenwoordig geen nieuws meer, maar proberen zelf nieuws te maken. Johnny, je bent altijd welkom!

    1. Remco425

      en rechtsback en centrum verdediger, linkermiddenvelder, rechtermiddenvelder, centrale middenvelder, linksbuiten en rechtsbuiten. Alleen in de spits, daar waar hij meestal werd opgesteld, liep hij nooit haha

  8. jojocoolio

    Als hij op de Andre Oijer basis wil spelen lijkt het me wel wat voor de ervaring…

Comments are closed.