Ajax strijkt prijsverhoging SCC over twee seizoenen uit

0111arena_oostzijde_dicht

Naar aanleiding van de aangekondigde prijsverhoging van de seizoenkaartprijzen is de afgelopen dagen een flinke discussie ontstaan, en terecht. Veel supporters kregen via een mail te horen dat hun seizoenkaart in sommige gevallen wel met achtenveertig procent was verhoogd. Ajax heeft na de ophef besloten om de prijsverhoging over twee jaar uit te strijken. Daarom zal de verhoging niet in één keer, maar over de komende twee seizoenen doorgevoerd worden. Daarnaast krijgen de betreffende seizoenkaarthouders de mogelijkheid om met voorrang elders een plaats in het stadion te krijgen. Kort na het paasweekend worden zij nader geïnformeerd.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. AFCAoostNL

    Dat klinkt al schappelijker…al is het voor sommige die niet willen verplaatsen niet leuk.

  2. Rowdy

    Eerst maar eens een goede pot op het veld neerzetten voor je onze plek duurder maakt

  3. jojocoolio

    Linksom rechtsom maakt niet uit betalen moeten we… Wij zijn Ajax En Wij Zijn De DUURSTE….

  4. Litmanen

    Nee, inderdaad, 50% verhoging in twee jaar valt wel mee.
    Denken ze daarboven dat we achterlijk zijn?
    Maar goed, een prachtige schijnbeweging zullen we maar zeggen. Dubbele schaar waarbij gewoon doormidden geknipt worden…..
    Stop met die verhoging en ga weer normaal doen. Zorg voor een fatsoenlijk elftal volgend jaar en kom daarna met een normale verhoging

  5. fjonkman

    Ik weet niet hoor… Maar volgens mij komt dit eerder over als uitstel van executie. Feit blijft dat de seizoenskaarten veel te duur worden. Of je dat nou in 1 keer of in 2 keer moet ophoesten… De prijs is uiteindelijk hetzelfde. Typisch een gevalletje met links lullen en met rechts vullen!

  6. Remco425

    Het enige verschil is dat mensen nu langer de tijd hebben er rekening mee te houden en meer tijd hebben eventueel te verplaatsen. Maar het resultaat blijft ongewijzigd.

  7. AFCA my World

    Het blijft ongehoord,dit doe je dus je trouwste supporters aan. Prachtige schijnbeweging en met een hakje scoren,maar wel in 2e instantie !

  8. afcabass

    We hebben al zoveel geld in de kas, waarom komt dit er nu bij? Voor spelers, ArenA kopen, oude logo terugbrengen ? We zitten in de gezondste categorie qua financiën volgens de KNVB. Laat het bestuur eens duidelijk maken waarvoor die prijsverhoging is!

  9. Nultwintig

    Links en rechts hoor ik nu ook dat mensen wel bereidt zijn tot betalen van de verhoging mits er dan bekend is wat de selectie wordt voor volgend seizoen. Lijkt me redelijk toch!?

  10. Ajacied12341

    Ik denk dat ze de verhoging doen omdat ze van plan zijn het stadion te kopen van de gemeente het onderhoud van een stadion is heel erg duur en ze proberen van te voren al te zorgen dat ze gelijkspelen in kosten van de ArenA dat clubs als Bayern en zo wel goedkoop zijn is omdat zei veel meer verdienen aan sponsors

  11. AFCA1974

    Allemaal voor op gezet…. Als ze de prijzen met 25% verhoogt met de aankondiging dat het volgend jaar nog eens gebeurt…had je dezelfde reactie gehad als nu. Nu hebben ze het in 1 keer aangekondigd en vinden de meeste het schappelijk dat het nu in 2 keer gaat. Alles weer in orde… Zo doen we dat in het bedrijfsleven ook..

    1. AFCAoostNL

      Eens!! Dacht ook dat het schappelijk was niet dus. Hoorde dat hij van 508 naar 697 gaat ipv 750 dus niks gefaseerd…187 ballen erbij

  12. AFCA-89

    De lange zijdes is al niet om aan te qua sfeer, nou word het helemaal niks met lege stoelen overal

  13. Velibor

    Dat bonussysteem zal wel betaald moeten worden! Liep overmars vroeger al niet met ABN AMRO op de borst haha!

  14. Nultwintig

    @ajacied12341: mocht dit een reden zijn dan moeten ze dat ook aangeven, grote kans dat supporters meer bereidt zijn de verhoging te betalen.

  15. Remco425

    Als dat de reden is blijft de vraag waarom maar 1 gedeelte al dat geld moet ophoesten en blijft het een buitenproportionele verhoging voor die groep.

Comments are closed.