Jong Ajax wint spektakelstuk in Volendam: 3-4

0206volendamjonajax

Jong Ajax heeft vrijdagavond in een waar spektakelstuk FC Volendam verslagen met 3-4. De wedstrijd lag tevens een half uur stil nadat in de elfde minuut de stroom was uitgevallen. Jong Ajax stond op dat moment al op voorsprong door een doelpunt van Muric.

Nadat alle stoppen weer in werking waren en er weer licht scheen in Volendam was het opnieuw Muric die raak schoot en Jong Ajax op een 0-2 voorsprong schoot. De twintig minuten tot aan de rust gaven een beeld wat maar weinig wedstrijden is gegeven. FC Volendam kwam binnen vier minuten op 2-2 en scoorde zelfs in de 45ste minuut de 3-2. In de extra tijd van de eerste helft kreeg Jong Ajax een penalty en het was Zivkovic die voor een 3-3 ruststand zorgde. De tweede helft was geen kopie van de eerste en beide teams speelden in een rustiger tempo. Het was uiteindelijk Warmerdam die in de 87ste minuut de 3-4 scoorde en de eerste zege van Jong Ajax in 2015 was een feit.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Lartey Sanniez, Mirani, Van Bruggen, Owusu (62.Dankerlui); Sporkslede, Bakker, Warmerdam; Muric (73. Acolatse), Zivkovic, Hendriks

Bron: Ajax.nl

Related posts

6 Comments

 1. slm020

  Superr begin voor jong ajax . Ben zeer benieuwd naar Muric . Heeft lang stil gestaan in verband met de transfer nasr AJAX . Maar hij maakt een super indruk !!

 2. Ajax nr 1

  Nou nou spektakel zeker maar als je in 6 minuten de voorsprong van 0-2 weggeeft naar 3-2 dan moet je jezelf ook eens achter de oren krabbelen hoor. Deze fouten worden al door de gehele opleiding gemaakt en dat heeft de toekomst voor aankomende jaren nounou de technische staf durft erg veel risico’s te nemen.

  1. fafieanie

   preciessssssssss muric en ricardo wat kan het kwaad?????? het kan alleen maar beter en die gasten die denken er al te zijn even wakker te schudden zodat ze wel achter hun oren krabben dat ze zich wel gaan bedenken van ik kan zo weg en je gek laten maken door de geldwolven dus frank neem ze mee morgen.

   1. Things will get better

    Zivkovic was nu net niet een van de beste tegen Volendam hoor. Daarnaast spelen spelers nooit twee wedstrijden in een week-end.

Comments are closed.