Van Halst: ‘Ajax zal derde worden dit seizoen’

0206vanhalst

Jan van Halst is van mening dat Ajax dit seizoen als derde gaat eindigen in de competitie. De oud-voetballer ziet Ajax de komende weken nog meer punten verspelen en om te beginnen aanstaande zondag in de uitwedstrijd met Go Ahead Eagles.

‘Het zal voor Ajax heel lastig worden om die tweede plek te behouden. Het is een jeugdig elftal wat momenteel in een forse crisis zit. Donderdag hebben zij met het verlies tegen AZ een achterstand van twaalf punten opgelopen en daarmee psv kampioen gemaakt. Ik vrees dat Ajax zondag weer niet gaat winnen al is Go Ahead ook niet echt in vorm, maar zij weten het topclubs altijd lastig te maken in een volle Adelaarshorst. Ik gok dan ook op een gelijkspel’. De voorsprong van Ajax op PEC Zwolle, de nummer drie van de ranglijst, bedraagt momenteel vier punten.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

64 Comments

 1. Things will get better

  Een weddenschap van € 500,00 op durven zetten of trekt hij zich an terug en is het gewoon standaard blabla

 2. hansjmn

  Ajax wordt gewoon tweede zonder problemen! We zetten schone op het middenveld en Een echte aanvaller ( M ) breed over de vleugels aanvallen en scoren! G.Eagles is het eerste slachtoffer !

 3. jacq64

  Ik begrijp Jantje wel en we zullen heus nog puntjes verliezen komende weken, als er geen wonder gebeurt. Maar aan het eind staan we 2e. PEC en F en AZ gaan het ook niet droog houden.

 4. fjonkman

  We zitten nu in de hoek waar de klappen vallen. En ik hoop dat de gifbeker nu toch een keer leeg is hoor. Maar het moest er een keer van komen…

 5. Cees

  Ik Vind dat. Jan van halst. Echt te ver gaat daar kan ik woedend over worden hij moet op houden met zeuren. Hij heeft blijkbaar geen verstand van voetbal. De tv presentator heeft echt daadwerkelijk geen idee wat Ajax gaat doen. Aleen we kunnen het in ons Ajax hard zien wij kunnen zien dat er altijd wel hoop is. En we gaan zeker voor ronde champions lueg spelen boys en girls. Laat jullie niet gek maken door van halst door in ons Ajax hard te kijken bidden we. Elke dag voor de wedstrijd dat het goed gaat komen elke keer op nieuw. Kom op boys en girl s gaat goed komen maakt tje maar geen zorgen er komen nog wel reeks aan dat we veel gaan scoren gr Cees van Wageningen

  1. AFCA my World

   Ten eerste schrijf je hart met een T,en hij heeft een beetje verstand van voetbal want hij speelde bij Ajax,maar dat we 3 gaan worden geloof ik niet!

 6. Geenemotie

  Waarom zoveel negatieve reacties en ook beledigingen naar v Halst. Het is gewoon een mening. Het is een voetbalkenner, maar geen voorspeller. Ik ga ook voor plek 2, maar op basis van huidige vorm is dat geen zekerheid.

 7. Tropenmuseum

  Jongens vergeet niet dat Jantje ook gewoon voor AJAX heeft gespeeld he, maar deze uitspraak gaat idd nergens over.

 8. fafieanie

  van halst dan mag je wel een ajax shirt aangehad hebben maar dat was een grote fout als je voor ajax heb gespeeld dan praat je niet zo over je oude club.En je heb er geen verstand van sukkel.

  1. jojo123

   Hij is nog een beetje mild. We zouden eerste kunnen worden maar ook 5e als het zo door blijft gaan

 9. toon61

  hou je bek over die ziekte ,zieke geest ,het is al erg zat als je het hebt ,gun het dan ook niemand .

 10. toon61

  Hij heeft wel gelijk ,ze kunne er weer gewoon verliezen hoor zo slecht zijn ze ,maar het is toch geen rede ,om met een ziekte te schelden .

 11. KBouter

  Reacties worden steeds triester hier, v Halst geeft gewoon een voorspelling, een mening en hij is een mongool, een lul, wat een respect voor een bijtertje..die toen hij in dienst van ONS Ajax was, alles gaf wat hij had.

  Maar goed, Veltman is weer fit, nu worden we kampioen!!

 12. KBouter

  Gasten zoals Hoezo en dergelijke zouden ze moeten bannen hier, maar helaas de redactie vind dit prachtig en gaat met dit niveau mee.

  Jammer ik niet!

   1. Fvy

    Je hoeft niet naar de kerk te gaan om een beetje innerlijke beschaving te hebben. Laat dat Neanderthaler gedrag maar aan andere clubs over.

 13. Teuntje20

  Mensen, probeer eens een keer in normaal Nederlands op een afwijkende mening te reageren!
  Ik vind dit echt te ver gaan zo langzamerhand….

 14. Timajaxfan

  Heel Nederland op de Ajacieden na hopen op succes voor Feyenoord en PSV, elk jaar weer probeert de KNVB en de media hier een handje in te helpen. Er is maar een club die zonder sympathie kampioen kan worden en dat is ONS aller Ajax!!

 15. skel

  Zou zomaar kunnen….Ajax krijgt een forse rekening gepresenteerd van het maar blijven verkopen van speler en geen ervaring terug kopen….even een reminders van de afgelopen 4 seizoenen….Suarez, Emanuelson, Stekelenburg, de Zeeuw, vertongen, Anita, vander Wiel, Eriksen, alderwereld, Blind…en wat is daarvoor terug gekomen….3 keer niks en dan houdt het een keer op….zwaar mis management

  1. Things will get better

   Permanente ban zou nu toch wel op zijn plaats zijn. Totaal computerverbod nog beter

 16. Henkus

  Jongen praatjes stoer over internet als last van heb moe even langs komen want je doe stoer maar op het internet. Kom voor me neus ik zeg wat ik wil kk flikker wat wil jij doen dan.

 17. Remco425

  Hij mag vaker dit soort dingen zeggen, want Ajax won dus WEL van GAE en PEC verloor dus hahaha. En Van Halst maar denken dat hij er zoveel verstand van heeft….

Comments are closed.