Klassieker uitverkocht: 53.000 nieuw bezoekersrecord Ajax in ArenA

0111arena_oostzijde_dicht

Het thuisduel van aanstaande zondag tegen feyenoord is op de valreep uitverkocht, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Aanstaande zondagmiddag zullen ongeveer 53.000 supporters live getuige zijn van de Klassieker tussen de twee rivalen. Het is meteen een bezoekersrecord voor Ajax in de ArenA. Dit komt doordat onlangs ook aan de Oostkant-lange zijde van de ArenA de gracht is dichtgebouwd. Bovendien kan Ajax het gehele uitvak benutten omdat er geen uit-supporters welkom zijn bij dit duel. Ajax-feyenoord begint zondag om 12:30uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

  1. JBAFCA

    Ik keek gister de samenvatting terug van ajax-010 van 2013, en toen waren er meer dan 53000 bezoekers, stond er in het beeld..

  2. JobJobW

    Speel ze ALSJEBLIEFT van de mat af zodat ze met de staart tussen de benen terug kunnen naar Rotterdam! Weten zij ook weer waar ze horen!

  3. ArekMilikfan

    wel gaaf dat dan alle stoeltjes bezet zijn n dan is het ook wel een heksenketel jammer dat niet alle wedstrijden zijn uitverkocht

  4. bezemsteel

    Lekker bezig laten we zorgen voor een 90 minuten lange hel voor die kakkerlakken. 90 minuten lang zingen, springen en uiteindelijk met winst van het veld

  5. slm020

    En nu vol achter ons Cluppie staan !! WZAWZDB meteen vanaf de eerste minuut vol druk zetten !! En kennetje helemaal gek schieten in dat doel !! Een ouderwetse 5-0 zou geweldig zijn 😉

  6. Jaspertje-97

    Hopen dat iedereen ook blijft zitten voor de ere ronden na de wedstrijd voor ons aller ajax!

    1. Fvanr

      Ja man, hier sta ik100% achter. Gewoon totdat men de jongens hun ereronde hebben gelopen blijven en toejuichen. Hup Ajax. We zijn en blijven trots op jullie.

  7. ArekMilikfan

    feyenoord heeft moet in zondag omdat Groningen ook kansen kreeg. Denken ze nou echt dat ajax in d arena makkelijk te pakken is. ik gok 4-1

      1. ForeverAjax

        Ik denk dat het voor nu bij 4 titels blijft, een jaar niet en dan vijf op een rij met over 2-3 jaar kwart of halve finale cl. Resultaat van revolutie zal komende 5 jaar duidelijk zichtbaar worden.

  8. pepmania

    Weet iemand waar je van die plastic ajax vlaggetjes kan krijgen? moet effe een huis versieren o:)

    1. AFCA my World

      Waarschijnlijk in de fanshop van Ajax,kan je morgen ff kijken voor of na de wedstrijd,soms heeft een boekhandel of een sigarenwinkel of een kadoshop nog wel wat liggen,anders zoeken op internet zal ook niet zo lastig zijn!

Comments are closed.