Klaassen verlaat vroegtijdig training

1206ajax-willem2_klaassen2

Davy Klaassen heeft vanmorgen vroegtijdig de training verlaten. De speler liep het trainingsveld af en sloeg boos op een hek. Later vandaag zal Klaassen worden onderzocht wegens lichte klachten aan zijn buikwand en zal duidelijk worden of de Klassieker in gevaar komt voor de middenvelder. Om 13.15 uur staat trainer Frank de Boer de media te woord en geeft hij een toelichting op de blessure van Klaassen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

27 Comments

  1. nick-afca95

    Hoe erg kan iets aan de buikwand zijn? Is toch niet zo dat je daarvoor een week aan de kant zit? Of wel. Als hij zondag niet mee zou kunnen doen baal ik daar behoorlijk van want Klaassen is altijd een speler met een enorme drive en is vaak erg belangrijk met zijn goede spel.

    1. AFCA my World

      Geweldig verwoord,applaus voor jezelf,belachelijk dat je dit erop zet,doe dan beter niets!

  2. steddie eddie

    dit is echt balen een van de weinige wat 90 min vol gas gaat een voorbeeld voor de rest

    1. nick-afca95

      Ik hoop en denk dat dit allemaal juist een motivatie is om Feyenoord/010/de kakkies even een lesje voetballen te geven.

  3. Moosie

    Het is verdomme godsgeklaagd eerst het honk en nu dit weer ook riedewald is een tegenslag.En dan komen bij mij de woorden alles waar je niet dood aan gaat maakt je sterker ineens in mijn hoofd.Dus gewoon winnen en hoe maakt niet uit al stelen we de punten is ook lekker.Lasse op het middenveld El Gassie en kischna in de voorhoede millik in de spits en gewoon helemaal gektikken die kut kakkerlakken

Comments are closed.