Extra veiligheidsmaatregelen rondom Klassieker

ajax-feyenoord

De gemeente Amsterdam neemt zondag extra veiligheidsmaatregelen rond de voetbalwedstrijd Ajax – feyenoord. Dat heeft burgemeester Eberhard van der Laan vrijdag gezegd bij AT5. Vooralsnog is de oorzaak van de brand nog niet duidelijk. De burgemeester ontkende overigens dat de uitslag van het politieonderzoek wordt stilgehouden tot na de wedstrijd van zondag.

“We weten welke gevoelens er leven en daarom treffen we meer maatregelen dan we al zouden doen. We weten dat er zorgen bestaan bij Ajaxsupporters dat dit uit het feyenoordkamp komt. En dus kan er extra spanning zijn en daar houd je rekening mee”, zo legde Van der Laan uit. Van der Laan heeft nog geen contact gehad met zijn collega Aboutaleb uit Rotterdam over de zaak.

Maandag zal er een overleg volgen tussen Van der Laan, politie en justitie of er een tijdelijk supportershome gaat komen. Ook in 2005 was het home tijdelijk buiten gebruik door brand en werd tijdelijk een grote tent opgezet.

Bron: AT5

Related posts

11 Comments

  1. 020 king of 010

    Heeft weinig zin , wat gebeurd is gebeurd en kan niet terug gedraaid worden .vroeg of laat gebeurd er weer wat in Rotterdam .en zal het dan voor de echte supporters keer op keer verzieken dus wees slim en ga niet happen !! Wees wijs en laat zien wie hier de kneuzen zijn ! WE ARE FROM AMSTERDAM !!!!!!

  2. AFCA my World

    Bouw gewoon dat nieuwe home onder de Arena,hek er omheen en klaar,oke is misschien tegen de traditie maar wel veiliger,eerst die zielige figuren uit de hofstad nu waarschijnlijk die kakkies,wie zou de volgende worden die lampies of die criminelen uit Utreg? Kies voor veiligheid en bescherm het huis van ons de supporters!

  3. pepmania

    Weet iemand waar je van die ajax party vlaggetjes kan krijgen, die plastic driehoekjes? ?

  4. Rickie

    SupportersHome zeker onder het stadion supporters tot in het hard van het stadion wij kunnen extra mee zingen wij zijn Ajax Amsterdam!!!!!

Comments are closed.