Moisander vertrekt komende zomer bij Ajax

moisander

Niklas Moisander is aan zijn laatste maanden bezig bij Ajax en vertrekt komende zomer transfervrij bij Ajax, zo liet de verdediger weten na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen.

‘Er is momenteel niet zo heel veel veranderd en ik ben blij dat ze mij nog steeds belangrijk vinden, maar opnieuw een gesprek voeren met de directie over contractverlenging komt er niet. Komende zomer vertrek ik bij Ajax en ik zal de komende maanden alles geven voor de ploeg. Afsluiten met een vijfde landstitel op rij zou prachtig zijn en daar gaan we alles aan doen’, aldus Moisander tegenover Fox Sports.

Bron: Fox Sports

Related posts

31 Comments

  1. JBAFCA

    Momenteel begrijp ik echt niets van de Boer zijn keuzes, waarom denswil laten gaan voor een kwakkelende Moisander die toch over 6 maanden de deur uit is?

    1. SPHAFCA

      Zit wat in, al zou je aan Denswil ook niet heel veel hebben, komt duidelijk kwaliteit te kort (niet de enige trouwens hoor). Ik pleit gewoon voor alsnog 1 versterking in de verdediging, en in de zomer kijken voor een goed verdedigende linksback. Al lijken we alleen maar bezig te zijn met middenvelders..

      1. Sazzz

        die zal er in de zomer ook wel komen. Denswil is weg omdat hij het niet bracht en te weinig progressie boekte. Nu heb je een halfjaar om rustig te kijken naar versterking.

    2. creutz1977

      Misschien omdat denswil het te hoog in zijn bol had samen met zijn zaakwaarnemer en als hij in het veld stond het om te janken was.. te weinig groei en te arrogant…

    3. KBouter

      Omdat Denswil ook op de trainingen nog zwakker was dan de ballenjongen, ook in Jong-Ajax heeft hij het niet laten zien, mischien jammer voor jou als Denswil fan, maar zo staan de zaken ervoor.

      Ook paar maanden geleden kon hij bijtekenen,maar dat wou zijn zaakwaarnemer niet , en nu vond Ajax het wel goed zo, einde verhaal zaakwaarnemer en einde verhaal Denswil!

  2. AFCA my World

    Het is nu toch wel duidelijk dat er echt een echte verdediger bij moet komen,een beest een vechter een Leider,dat is wat we nodig hebben,momenteel loopt er zo iemand niet rond niet in de selectie niet in jong Ajax en ook niet in de A1,dus trek voor 1x eens de goed gevulde portemonnee en zorg voor een echte aanwinst,bijv een Vlaar is momenteel een goedkope mogelijkheid omdat zijn contract afloopt!!!

  3. AFCAjwz

    Vertongen terughalen! En snel, die man zit nie lekker in zn vel, en heeft een Ajax hart!!!

  4. Mooi

    Dus àls ik het goed begrijp wil Ajax niet die onder nemen geen actie en ze vinden hem zo belangrijk het lijkt wel een soap

  5. KBouter

    Hou aub op over van Dijk..als hij daadwerkelijk zo goed is, waarom speelt hij dan bij die amateurs in Schotland en niet in Engeland, en speelt hij niet in het ozo zwakke verdediging bij Oranje?

    precies..omdat de bonscoaches op trainingen zien dat Dijk een subtopper is.

    1. ROYluca12

      Van Dijk wilt weg en kan weg naar topclubs alleen Celtic wilt hem niet laten gaan en ik snap niet waarom van dijn niet in oranje speelt

  6. KBouter

    Wat AFCA my World zegt, kan ik mee leven, Vlaar is een beul, maar ook blessuregevoelig.

    Vlaar is in ieder geval beter dan wat Ajax na Moisander te bieden heeft, ik hou mijn hart vast als ze zometeen gaan spelen met Viergever-Veltman in de achterhoede.

  7. fafieanie

    wat ern zeiksnor die moisander!!!!!!! we gaan de 2e helft van het seizoen in de o zo belangrijkste periode om de 5e kampioenschap te behalen word er alleen maar gezeik om weg of blijf ik goed voor de teambilding hoor? als je zo doet dan heb je er geen zin meer in om 100% ervoor te gaan laat die moisander lekker in 2e voetballen en een tip voor overmars koop eens 2 goede verdedigers die wel willen voetballen en t gras op willen vreten. en wie niet wil hup ga ergens anders lopen kloten.

    1. KBouter

      fafieanie…denk nu eens logisch na, ik weet namelijk zeker dat Moisander wil knallen de tweede gedeelte, hij aast op een mooie club, dus wil hij graag presteren en daar kan Ajax van profiteren.

      1. fafieanie

        ik kan wel nadenken maar denkje dat er clubs op moisander zitten te wachten? daar bedoel ik de top mee hij kan echt niet beter ja met zijn mond hij komt tekort bij ajax en ik vind dat hij een grote bek heeft ajax laat hem niet gaan anders loopt ie zo gratis de deur uit dat is de reden en hij weet ook dat er nieuwe talenten eraan komen.

  8. MijnAjax

    Goede naam noemen heeft geen zin omdat het beleid van Ajax is om geen hoge transfersom te betalen. Het moet uit eigen opleiding komen of jong gescout. Hooguit een oud Ajacied met ervaring of een oudere ervaren rot die de Ajax filosofie snel oppakt. Dan worden we een keer geen kampioen, so what. We hebben er 4 op rij in de pocket en dat in de opbouwfase van een geheel nieuwe gedachte. Er moet niets geforceerd worden, gewoon doorgaan op deze weg.

Comments are closed.