De Boer niet bezorgd over blessure Klaassen, Boilesen keert terug in Klassieker

1206ajax-willem2_klaassen2

Davy Klaassen moest zich vrijdagavond in de tweede helft laten vervangen nadat hij een blessure had opgelopen aan zijn dijbeen. Volgens De Boer viel het achteraf wel mee en verwacht hij Klaassen snel terug. ‘Davy kreeg een knietje in zijn dijbeen maar ik verwacht hem snel terug. De pijn bij zo’n blessure moet over een week wel zijn weggetrokken’. Over de blessure van Nicolai Boilesen is De Boer ook positief. ‘Nicolai is hersteld en zonder tegenslag kan hij zijn rentree maken als linksback in de Klassieker van volgende week’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

  1. bob-p

    Blijf van mening dat Boilesen geen basis klant is. Meer een leuke wissel. Maar de Boer ziet hem elke dag, die weet het beter. Wie gaat er dan uit?

    1. gianni_ajax

      Ik vind van wel, al moet ik eerlijk toegeven dat ik hem in verdedigend opzicht ook niet echt “geweldig” vind. In aanvallend opzicht durft hij het duel aan ’te gaan en wint hij ze meestal ook wel.
      En tuurlijk is hij niet de ideale Ajax back, maar voor nu is hij naar mijn mening de beste speler voor die positie

  2. Deusie

    vond Klaassen eigenlijk ook niet best gisteravond…alleen Serero verdiende een dikke voldoende

        1. Harry_Kleingeld

          We moeten uitkijken dat van der hoorn niet een leuk grapje word van het publiek, zoals Suk. Die schele Chinees kon ook teen bal raken

    1. Boo

      Ook jij hebt niet in de gaten dat we de strijd op het middenveld telkens verliezen omdat Serero vijfde verdediger speelt i.p.v. centrale middenvelder.

      1. MijnAjax

        Sorry hoor maar Serero is die kleine donkere dondersteen met een geweldig inzicht naar voren gericht, geweldige techniek en wereldse inzet en op zeker geen vijfde verdediger. Jij moet naar iemand anders zitten kijken. Kan niet anders.

  3. Roel

    Dat vond ik niet. Hij heeft zeker een viertal momenten gehad dat hij op een gevaarlijke plaats knullig balverlies leed of verkeerd inspeelde. Gelukkig is daar niets uit voort gekomen, maar tegen Feijenoord kun je die fouten niet maken!

    1. Dinandd1994

      Dat is ervaring en speelminuten. Heeft ook op n aantal gevaarlijke momenten goed ingegrepen. We zijn veel erger van hem gewend

  4. EricAjax

    Vlammen tegen Feyenoord! Ik kom niet helemaal vanuit Wildervank (Groningen) om een slappe boel te bekijken. Die Kazim en Clasie moeten jankend van het veld stappen

  5. quadsboy

    Heren laten ze maar eens 95% goed spelen dan kunne we praten over ,we gaan Feyenoord een pakslaag geven want tot nu toe ziet er het niet best uit voor ons

Comments are closed.