‘Ajax wil Duarte niet verkopen maar verhuren in winterstop’

0102duarte

Ajax is niet van plan om Lerin Duarte deze maand definitief te verkopen, zo meldt Het Algemeen Dagblad. Zowel Duarte als Ajax zouden aansturen op verhuur in de tweede seizoenshelft. Pas in de zomer zouden beide partijen een beslissing willen nemen over een al dan niet definitief vertrek. De 24-jarige middenvelder werd de voorbije dagen met een overgang naar NAC Breda in verband gebracht, maar de Bredase club ontkende de vermeende interesse.

Duarte kwam anderhalf jaar geleden van Heracles Almelo over naar Ajax waar hij een contract voor vier seizoenen tekende. Door een goed optreden tegen AC Milan leek hij op weg naar een basisplaats. Onder andere door blessures verloor hij de concurrentiestrijd met Thulani Serero om de linkshalf positie. Inmiddels speelt Lucas Andersen daar en komt Duarte dit seizoen nauwelijks meer voor in de plannen van Frank de Boer.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

4 Comments

  1. AFCA my World

    Gewoon niet goed genoeg voor de echte top,bij verhuur kan hij zich in de kijker spelen en misschien is er wel een clubje dat hem wil overnemen!

  2. rickert

    hij verdient nog wel een kans, zeker omdat mindere spelers minder kansen gehad hebben, eerst maar kijken hoe hij het doet en dan verder kijken. goede keuze dit!

Comments are closed.