Swart: ‘Vier of vijf spelers van de A1 halen het eerste’ (Incl video)

Sjaak Swart kijkt met genoegen naar Ajax A1 en ziet daar zeker vier a vijf spelers spelen die het eerste elftal kunnen halen. Vooral de wedstrijden tegen Barcelona A1 waren van hoog niveau en daar geniet Mister Ajax met volle teugen van. Of het een gevolg is van de revolutie is Swart duidelijk. ‘De revolutie word ik gek van. Het Ajax-spel is altijd aanvallend en mooi geweest om te zien en dat zie ik nu terug bij de jeugd’.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

10 Comments

   1. mattie88

    Ik vraag me af of zijn geaardheid iets met zijn kijk op voetbal te maken heeft, gezien het feit dat er nog zoveel spelers uit de kast ‘moeten’ komen

 1. Sjapie

  Hij heeft gelijk, er loopt ontzettend veel talent rond bij Ajax. De A1 speelt bij vlagen geweldig en tegen de kapitaalkracht van de andere Europese topclubs kan je toch niet op.Daarom hoop ik ook echt dat de Boer blijft, zodat hij straks ook met deze groep aan het werk kan.

 2. Thomas

  Het voordeel is dat de boer het Ajax combinatie spelletje snapt en daarmee al jaren ervaring heeft dus ik hoop dat hij blijft om de volgende generaties te trainen

  1. Sjapie

   Dat klopt, alleen het wordt vaak niet goed uitgevoerd. Maar dat heeft naar mijn idee te maken met kwaliteit van spelers. Gelukkig komt kwaliteit genoeg aan, hopen dat ze de boel een beetje bij elkaar kunnen houden en niet dat Chelski en dat soort gedrochten de boel weer leeg komen trekken.

 3. Misterajax

  Ik hoop dat de volgende generatie bij elkaar blijft en niet na 1 jaar goed en leuk voetbal allemaal naar het buitenland voor het geld gaat, anders is Ajax weer terug bij af. Maar laten we van het positieve uitgaan!

Comments are closed.