‘Odegaard voor de kerst ook nog bij Liverpool langs’

Wim Jonk bracht onlangs een bezoek aan het Noorse supertalent Martin Odegaard om hem ervan te overtuigen naar Amsterdam te komen. Dat bezoek gaat er ook zeker komen maar de pas 15-jarige Odegaard zal ook voor de kerst nog een bezoek brengen aan Liverpool, zo meldt de speler zelf op de Noorse tv-zender TV2.

Volgens de Noorse media is Odegaard van jongs af aan een supporter van ‘The Reds’ waardoor trainer Brendan Rodgers goede hoop heeft het talent binnen te halen. Op 17 december wordt de middenvelder zestien jaar. Vanaf dat moment kan de tiener een serieus contractvoorstel tekenen.

Related posts

7 Comments

 1. coenie

  Ben ik de enige die het totaal niet interessant vind waar deze jongeman overal naar toe gaat? Ik ben zeker voor “vers-talent” maar als hij niet voor Ajax wil voetballen kan hij mij weinig boeien.

   1. AFCA my World

    Hij mag zelf beslissen,en kijk momenteel waar hij de beste kansen ziet,kzou hem graag zien komen, enzo niet jammer dan,er lopen nog meer talenten rond!

 2. Thomas

  Hij is heel goed voor een 15 jarige en we hebben een goede jeugd dus als hij komt en hij komt na 2 jaar of meer in het eerste is hij heel goed getraind en hebben we weer een talent erbij

 3. coenie

  Ik hoor heel graag het nieuws wanneer het rond is met Ajax, anders is het géén nieuws en zit ik idd steeds naar deze slechte foto te kijken 😉

 4. ElSalvador

  Minderjarig dus paps en mams gaan mee naar Liverpool. Paps een baantje in het stadion en mams op de administratie……en hup weer een jeugdig talent die voor het geld kiest. Waarschijnlijk zal hij voor zijn 20e het eerste niet halen.

Comments are closed.