Van Rhijn: ‘Uitverkiezing voor Oranje voelt als beloning’

Ricardo van Rhijn is na een jaar afwezigheid weer geselecteerd voor Oranje en dat stemt de verdediger tevreden. Na een wat mindere periode bij Ajax krijgt Van Rhijn nu de bevestiging dat hij weer op de goede weg is en hoopt hij natuurlijk op speelminuten in Oranje.

‘Ik kom hier nu met een wat ander gevoel binnen dan een jaar geleden, zeg maar iets rijper. Het voelt zeker als een beloning voor mijn spel van de afgelopen weken en dat anderen dat dan waarderen is alleen maar prettig’. Van Rhijn beseft ook dat hij op een moeilijk moment aanhaakt bij Oranje want na nederlagen tegen Tjechië en IJsland is de druk groot. ‘Dat besef ik heel goed maar ook bij Ajax hebben we vaak met druk te maken. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen en als is het maar in de vriendschappelijke interland tegen Mexico’.

Bron: Nu Sport

Related posts

4 Comments

 1. Veltman

  Heeft ie verdiend. Speelt heel solide, behalve (maar dat is mijn mening) twee keer tegen Barca. Die Neymar kon steeds veel te makkelijk uit zijn rug lopen

  1. Sazzz

   afgelopen wedstrijd was t drama hoor. alsof hij denkt dat ie er weer is een daardoor de concentratie weg is.

 2. polaroids

  Hopelijk geeft hij niet weer zo balletje breed aan de tegenstander, zoals afgelopen weekend.

 3. jacq64

  Ik begrijp dat soort ballen dan ook echt niet. Speel gewoon naar voren! Dan ben je mss ook de bal kwijt maar breng je niet je eigen ploeg meteen in gevaar.

Comments are closed.