There are no ads, please add some


Swart baalt van Van Gaal: ´Dan ben je geen echte Ajacied geweest´

Het vertrek van Daley Blind bij Ajax kwam dan niet echt als een verrassing voor clubicoon Sjaak Swart. De timing van Manchester United en Louis van Gaal in het bijzonder wordt echter minder gewaardeerd.

‘Ik had toch wel gedacht van Louis van Gaal, als je zoiets doet, dat je dat veertien dagen van tevoren doet. Niet op de laatste dag. Want dan ben je geen echte Ajacied geweest. Wat er altijd gezegd over hem wordt’, zegt een duidelijk chagrijnige Swart.

‘Ik ben boos op hem. Niet op Daley, hoor. Die gun ik van alles. Maar het is toch vreemd? Als je het twee weken geleden had gedaan, had Ajax er ook aan kunnen werken. Maar dan haalt hij hem toch weg een dag van tevoren. Dat is Louis, hè.’ Om daar nog aan toe te voegen: ‘Hij krijgt de groeten van Sjaak Swart.’

Gerelateerde posts