Klaassen heeft vertrouwen: ‘Wij zijn klaar voor de wedstrijd tegen psv’

Ajax heeft op papier niet het gemakkelijkste programma in de Eredivisie, maar tot nu toe komt de regerend landskampioen goed uit de startblokken. Vorige week werd Vitesse in eigen huis verslagen en zondagmiddag werd er in Alkmaar afgerekend met AZ. Volgende week wacht psv en Davy Klaassen heeft vertrouwen in een goede afloop.

“Het is een uitdaging te beginnen tegen tegenstanders van dit formaat, we zijn blij met de resultaten tot nu toe en klaar voor de wedstrijd van volgende week tegen psv”, zo vertelde Klaassen in gesprek met RTV Noord-Holland. Tegen AZ zorgde de middenvelder voor de openingstreffer. “Dat ik die goal maak is gewoon lekker.”

Het was volgens Klaassen een terechte overwinning op AZ. “We hebben de wedstrijd gecontroleerd, goed gespeeld en weinig weggegeven. Het enige probleem is dat we niet snel genoeg de trekker hebben overgehaald. We hebben genoeg kansen gehad, maar als we die niet afmaken, dan wordt het nog spannend ook.”

Tekst: Soccernews

Related posts