Van Gaal krijgt tip: ‘United moet echt vol voor Blind gaan’

De naam van Daley Blind wordt al meerdere malen in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Hans Kraaij jr. is van mening dat Louis van Gaal hem zo snel mogelijk over moet nemen van Ajax. Dit vertelde de 54-jarige oud-verdediger in het praatprogramma De tafel van van Kees op FOX Sports.

“Manchester United moet echt vol voor Blind gaan. Door het systeem met drie verdedigers heeft United veel aan een speler die zowel linksback als centraal uit de voeten kan. De basistechniek van Blind is echt een tien”, zo vertelde Kraaij. Van Gaal kende geen goed debuut in de Premier League, want hij verloor in de openingswedstrijd tegen Swansea City.

Blind liet na afloop van het duel met AZ (1-3 winst, red) weten dat hij het naar zijn zin heeft bij Ajax. “Verder heb ik weinig te melden over mijn toekomst. Als een club zich meldt, gaan we praten. Maar ik ben happy hier, dus het heeft geen haast”, zo vertelde de linkspoot aan AT5.

Tekst: Soccernews

Related posts