Cillessen en Veltman terug bij Ajax

Jasper Cillessen en Joël Veltman hebben zich maandagochtend weer gemeld bij Ajax. De Oranje-internationals genoten na het WK in Brazilië van een vakantie.

De selectie van Ajax is met de rentree van Cillessen en Veltman weer compleet. WK-ganger Blind kwam vorige week al terug van vakantie. De linkspoot meldde zich vrijdag op het trainingsveld in Amsterdam. De drie Ajacieden veroverden deze zomer met Oranje een bronzen medaille in Brazilië. Cillessen en Blind deden alle wedstrijden mee.

Ajax ging zondag zonder de drie WK-gangers in de strijd om de Johan Cruijff Schaal onderuit tegen bekerwinnaar PEC Zwolle. Stef Nijland schoot de Zwollenaren naar een overwinning in de Amsterdam ArenA (1-0). Kenneth Vermeer, Mike van der Hoorn en Nick Viergever vervingen de drie internationals in de basisploeg.

Trainer Frank de Boer begint de competitie komende zondag met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Cillessen, Veltman en Blind komen dan nog niet in actie. Het drietal richt zich waarschijnlijk op de tweede competitiewedstrijd tegen AZ (17 augustus) of het duel in de derde speelronde: de topper tegen psv (24 augustus).

Tekst: Goal.com

Related posts