Moisander en Ajax wachten af

Ajax en aanvoerder Niklas Moisander volgen met grote interesse de ontwikkelingen op de internationale transfermarkt. De Finse centrale verdediger maakt een grote kans nog voor 1 september te vertrekken uit Amsterdam, omdat hij vanwege zijn aflopende contract (2015) een transfer mag maken. Maar zolang er uit Duitsland of Zuid-Europa geen conreet bod op tafel ligt, blijft Moisander de aanvoerdersband dragen en richt hij zich op een nieuwe prijzenjacht.

“Ik heb hoge verwachtingen van Ajax voor het komende seizoen, te beginnen met deze zondag als we tegen PEC Zwolle spelen om de Johan Cruijff Schaal”, aldus de Finse international. „We willen ook voor de vijfde keer kampioen worden en overwinteren in de Champions League”, vervolgt de 28-jarige international.

Tekst: De Telegraaf

Related posts