Meleg op zijn plek in Leeuwarden: ‘Ik wil hier beter worden’

Dejan Meleg heeft het naar zijn zin bij SC Cambuur. De Friezen huren de Servisch jeugdinternational dit seizoen van Ajax waar hij nog niet in aanmerking kwam voor een plaats in de selectie van Frank de Boer.

Vorig seizoen was Meleg topscorer van de beloften. Dit seizoen mag de linkspoot het in het shirt van SC Cambuur proberen in de eredivisie. “Het aanvallende voetbal en het familiegevoel dat hier zo leeft”, verklaart de aanvaller zijn komst naar de Friese hoofdstad. “De mensen zijn hier ook erg gepassioneerd. Daar houd ik van.”

“Ik wil hier beter worden en ik geloof ook dat de juiste mensen hier rondlopen om dat met mij voor elkaar te krijgen”, zegt Meleg tegen Huis aan Huis Leeuwarden. De negentienjarige aanvaller wil in Friesland werken aan zijn tweebenigheid. “Op dit moment heb ik een heel sterk linkerbeen, terwijl mijn rechterbeen maar half zo goed is. Daar ga ik hard aan werken.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts