Anita: ‘De Jong kan een grote speler worden in Engeland’

Vurnon Anita heeft veel vertrouwen in zijn nieuwe ploeggenoot Siem de Jong. De aanwinst van Newcastle United kwam deze zomer over van Ajax, waar hij en Anita lange tijd samen speelden. De laatstgenoemde verwacht veel van de 25-jarige middenvelder.

“Siem kan een grote speler worden in de Premier League”, vertelde Anita in een interview met The Sun. “Ik was erg blij toen ik hoorde dat Newcastle hem had gecontracteerd, want ik hem nu al heel lang. We hebben zes jaar samen gespeeld bij Ajax en kunnen het goed met elkaar vinden.”

“De supporters moeten erg blij zijn met zijn komst. Hij is technisch vaardig, weet altijd de ruimtes te vinden en kan goed samen werken met spitsen. In de voorbereiding heeft hij laten zien dat hij makkelijk kan scoren en ik hoop dat hij dat doorzet in de competitie”, aldus de speler van Newcastle United.

Tekst: Soccernews

Related posts