Ajax contracteert Django Warmerdam en Aschraf El Mahdioui voor beloften

Django Warmerdam heeft een profcontract getekend in Amsterdam. Zijn managementbureau Forza Sports Group maakt dinsdag melding van de tweejarige overeenkomst voor Warmerdam. De achttienjarige middenvelder was afgelopen seizoen afwisselend speler bij de A2 en de A1 en zal in het nieuwe seizoen deel uitmaken van de beloftenploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink. Er zou belangstelling zijn geweest van andere clubs.

Warmerdam komt al elf jaar uit in de academie van Ajax en is verguld met zijn profcontract. “Het is spannend om bij Ajax een contract te tekenen. Het is een mooie beloning voor elf jaar hard werken. Mijn doelstelling voor dit seizoen is om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen in de Jupiler League. Daarnaast blijf ik natuurlijk in mezelf investeren om een betere speler te worden”, zegt hij.

Aschraf El Mahdioui
Naast Warmerdam tekende ook Aschraf El Mahdioui een tweejarig contract bij Ajax. De achttienjarige middenvelder, die onlangs werd uitgeroepen tot Talent van de Toekomst, zegt blij te zijn met het vertrouwen dat de club in hem toont en legt uit wat het publiek in de toekomst mag verwachten. “Ik ben tweebenig, heb een aardige techniek en kan met mijn steekpass iemand vrij voor het doel zetten. Qua lopen en snelheid valt er nog winst te boeken.” Eerder tekenden Sheraldo Becker, Daoud Bousbiba, Danny Bakker, Milan Vissie en Xavier Mous profcontracten.

Tekst: Voetbalzone

Related posts