Ajax met 27 spelers naar Oostenrijk waaronder Fischer, El Ghazi ontbreekt

Ajax vertrekt maandag naar Oostenrijk om zich verder voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Frank de Boer neemt 27 spelers mee, onder wie de geblesseerde Viktor Fischer. De Deense aanvaller is er bij om zijn herstel zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Anwar El Ghazi blijft in Amsterdam.

In Oostenrijk sluiten ook spelers aan die begin juni met hun land nog interlands speelden, iets later vakantie hadden en zodoende afgelopen week in Amsterdam nog ontbraken, zoals bijvoorbeeld Niklas Moisander, Thulani Serero en Lasse Schöne. Uiteraard ontbreken de WK-gangers nog op dit trainingskamp. Vandaar dat ook doelman Xavier Mous aansluit bij de groep.

De selectie voor het trainingskamp Oostenrijk:
Lucas Andersen, Riechedly Bazoer, Nicolai Boilesen, Siem de Jong, Stefano Denswil, Mitchell Dijks, Lerin Duarte, Viktor Fischer, Mike van der Hoorn, Ricardo Kishna, Davy Klaassen, Peter Leeuwenburgh, Ruben Ligeon, Arek Milik, Niklas Moisander, Xavier Mous, Ricardo van Rhijn, Jairo Riedewald, Lesly de Sa, Tobias Sana, Lasse Schöne, Thulani Serero, Kolbeinn Sigthórsson, Kenny Tete, Kenneth Vermeer, Nick Viergever, Richairo Živković

Tekst: Ajax.nl

Related posts