Toptalent Anwar El-Ghazi zeer tevreden na hattrick

Anwar El-Ghazi was de grote man bij de eerste oefenwedstrijd van Ajax tegen SDC Putten. De ploeg van Frank de Boer won de wedstrijd met 13-1. waarin El-Ghazi een hattrick voor zijn rekening nam. Het was tevens het officieuze debuut van de buitenspeler bij Ajax die heeft genoten van zijn eerste trainingsweek bij het eerste elftal.

“Ik ben Frank de Boer heel dankbaar dat ik deze week mee mocht trainen en mijn debuut heb mogen maken”, vertelt El-Ghazi tegenover Ajax.nl. “En of ik nu voor de F1, de A1 of het eerste elftal speel, dat maakt me echt niets uit. Ik ben gewoon blij om voor Ajax te spelen.”

“Ik wilde deze wedstrijd vooral genieten en laten zien wat ik kan. Acties maken en natuurlijk belangrijk zijn.” El-Ghazi weet precies wat voor voetballer hij zelf is: “Eigenlijk ben ik een klassieke rechtsbuiten, goed in één op één en passeerbewegingen. Ik wil een publiekslieveling worden, het is mooi als mensen voor mij naar het stadion komen.”

Tekst: Soccernews.nl

Related posts