‘Gestopte Janssen gaat verder bij amateurvereniging’

Theo Janssen hangt zijn voetbalschoenen toch niet helemaal aan de wilgen. De 32-jarige Arnhemmer besloot door een zware knieblessure een einde te maken aan zijn profloopbaan. Dagblad De Gelderlander weet te melden dat de linkspoot wel blijft voetballen, maar dan bij de amateurs. Arnhemse Boys zou zijn nieuwe club worden.


Janssen ambieert niet meer om in een eerste elftal te voetballen en dat gaat hij ook niet bij Arnhemse Boys doen. De middenvelder meldt zich na de zomerstop bij het tweede elftal van de Gelderse club. Dit seizoen speelde de linkspoot nog voor Vitesse, maar raakte in het loop van het seizoen geblesseerd aan zijn knie.

Als speler is hij niet meer actief voor Vitesse, maar is blij de club wel in dienst als scout en jeugdtrainer. Het grotendeel van zijn loopbaan speelde de vijfvoudig international voor Vitesse. Daarnaast speelde hij ook nog voor KRC Genk, FC Twente en Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts