Fotoverslag Rijswijkse Boys – Lucky Ajax

De zomerstop is in volle gang en eigenlijk zijn het best lastige weekenden zonder Ajax. Maar zo her en der zijn er nog elftallen actief zoals Lucky Ajax. Zaterdag ging het team op bezoek bij Rijswijkse Boys. Natuurlijk was onze fotograaf Jacques ook aanwezig.


Rekken en strekken


Een ware pyro


Daar komen de heren


Het shirt blijft ze mooi staan


Even een kiekje voor in het familiealbum
Kiki scoorde uit twee pingels ondanks zijn losse veter


Hangen in het netje


Nog steeds ongrijpbaar


En natuurlijk het buffet na afloop wat Mister Ajax en Bennie Muller zich weer goed laten smaken


Scoreverloop: 1. Martin Kant 1-0, 5. Michael van de Oever 2-0, 29. Kiki Musampa (pen.) 2-1, 37. Kiki Musampa (pen.) 2-2

Scheidsrechter: Willem Vroon
Assistent-scheidsrechters: Leen van Mourik en Leen Smits

Toeschouwers: ca 700

Opstelling Rijswijkse Boys: 1. Dennis Mijdam, 2. Ruben Moree, 3. Wesley van de Oever, 4. Wilco van Oord, 6. Ricky Vroon, 8. Michael van de Oever, 9. Ayhan Uslu, 10. Wilco van Rossem, 11. Henri Versteeg, 12. Martin Kant, 15. Niels Kant

Opstelling Lucky Ajax: 1. Bertram de Langen, 2. Dick Schoenaker, 3. Arno Splinter, 4. Olaf Lindenbergh, 5. Danny Muller, 6. Kiki Musampa, 7. Pius Ikedia, 8. Sjaak Swart, 9. Wamberto, 10. Simon Tahamata, 11. Bryan Roy

Related posts