Uitslag prijsvraag 23 april: Wie is de Ajacied op de foto? Geen winnaar!

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 23 april. De opgave bleek veel lastiger dan verwacht! Wie de Ajacied op de foto was tijdens de Eredivisie wedstrijd tussen Ajax en ADO?: Nee, niet Daley Blind of Davy Klaassen. Het was Kolbeinn Sigthorsson!! (zie foto beneden)!

Tientallen inzendingen maar niemand had het goed of een enkeling had onvolledige gegevens aangeleverd zoals duidelijk gevraagd; heel jammer!. Geen winnaar dus van dat Ajax-uitbroekje (zie hieronder) aangeboden uiteraard door Bouds-Inn.nl.
Niet getreurd! Binnen enkele dagen verschijnt er weer een nieuwe prijsvraag op deze site met een foto gemaakt tijdens een wedstrijd van Ajax. Opnieuw stellen wij dan de vraag: Welke Ajacied is dit? Deelname zal wederom uiteraard gratis zijn en wederom zal er een mooie prijs te winnen zijn! Hou de site dus in de gaten en doe mee!!Kolbeinn Sightorsson!


Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting


Related posts