There are no ads, please add some


Scorende debutant Kishna: ‘Slagen bij Ajax is altijd mijn doelstelling geweest’

Ricardo Kishna heeft een mooie week achter de rug. De aanvaller van Ajax maakte donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Red Bull Salzburg zijn debuut in het eerste elftal en mocht zondag tegen AZ voor het eerst opdraven in de Eredivisie. Kishna wist direct te scoren, had daarmee een aandeel in de 4-0 zege en schaarde zich ook direct in een illuster rijtje van scorende debutanten.

Dat terwijl een stap naar het buitenland een paar weken geleden nog onvermijdelijk leek te zijn. De onderhandelingen tussen Ajax en Kishna over een nieuw contract leken niets op te leveren en de supporters van de landskampioen vreesden voor een vertrek van de Hagenaar. “Maar ik heb bij mijn zaakwaarnemer Mino Raiola altijd de wens uitgesproken bij Ajax te blijven en vervolgens zijn we er met Ajax uitgekomen”, benadrukt Kishna in De Telegraaf.
“Hier slagen is altijd mijn doelstelling geweest en dat is het nog steeds”, zegt de aanvaller, die niets kan met het gerucht dat hij bij Juventus zou zijn aangeboden: “Dan had ik dat wel geweten. Ik liet de onderhandelingen aan Mino over en richtte me alleen op mijn ontwikkeling.” Ajax speelt donderdag uit tegen Salzburg en zondag wacht de Klassieker tegen Feyenoord. Omdat Viktor Fischer geblesseerd is geraakt, mag Kishna hopen op een basisplaats.

Tekst: Voetbalzone.nl


Gerelateerde posts