There are no ads, please add some


Van Gaal staat open voor Tottenham Hotspur

Louis van Gaal ziet het wel zitten om bij Tottenham Hotspur aan de slag te gaan. De bondscoach van het Nederlands elftal is in beeld om na het WK in Brazilië eindverantwoordelijke te worden bij de Londenaren.Van Gaal zou volgens The Guardian al gesprekken hebben gevoerd met voorzitter Daniel Levy. Die ontmoetingen vonden plaats na het ontslag van André Villas-Boas. De Nederlandse trainer gaf tijdens die momenten aan pas na het WK bij Tottenham aan de slag te willen.

Niet alleen de naam van Van Gaal wordt in verband gebracht met de Premier League-club. Ook Frank de Boer staat naar verluidt hoog op het lijstje van Tottenham. Momenteel neemt Tim Sherwood de honneurs waar. De verwachting is dat hij na dit seizoen weer een andere functie inneemt bij de Engelsen.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts