There are no ads, please add some


‘Liverpool wordt serieus voor ‘nieuwe Di María’ Kishna

Liverpool is overtuigd van de kwaliteiten van het Ajax-talent Ricardo Kishna en gaat mogelijk in de zomer werk maken van de komst van de buitenspeler. Dat meldt Football Direct News zaterdag. Kishna wordt gezien als back-up, voor het geval dat de transfer van Yevhen Konoplyanka wederom mislukt.

Liverpool poogde de afgelopen transferperiode Konoplyanka over te nemen van Dnjepr Dnjepropetrovsk, maar de overgang viel op de laatste transferdag in het water. Manager Brendan Rodgers gaat in de zomer een nieuwe poging wagen, maar wil niet opnieuw voor verrassingen komen te staan. Daarom kijkt hij ook naar andere opties, waarvan Kishna de belangrijkste is.

De negentienjarige aanvaller, die ook wel de ‘nieuwe Ángel di María wordt genoemd, zou bij Liverpool zijn aangeboden. Ondertussen is ook Tottenham Hotspur geïnteresseerd en heeft zaakwaarnemer Mino Raiola volgens buitenlandse media al gesprekken gevoerd met Juventus.

Tekst: Soccernews


Gerelateerde posts