There are no ads, please add some


Wedstrijden tegen Salzburg en Heerenveen uitverkocht

Ruim 50.000 toeschouwers zullen Ajax aanmoedigen in het Europa League-duel met Red Bull Salzburg van aanstaande donderdag. In zijn column voor De Telegraaf geeft directeur marketing Edwin van der Sar blijk van zijn tevredenheid.

”Er zijn amper nog kaarten te krijgen. Het toont aan dat, uiteraard wel met de juiste prijzen voor deze categorie, de Europa League wel degelijk leeft en dat iedereen het mooi vindt om Ajax internationale wedstrijden te zien spelen”, zo schrijft de oud-doelman. ”Met Red Bull Salzburg krijgen we ook meteen een flinke club op bezoek. Van Frank de Boer en Tonny Bruins Slot heb ik al gehoord dat het een heel lastige ploeg is. Voor de buitenstaander heeft het Oostenrijkse voetbal misschien iets minder uitstraling, maar deze club heeft met Red Bull een grote partij achter zich waardoor er financieel veel mogelijk is.”

Ajax – Heerenveen
De thuiswedstrijd die de Ajacieden zondag spelen tegen sc Heerenveen is ook uitverkocht. Zaterdag zijn de laatste kaarten verkocht. In de strijd om titelprolongatie worden de Ajacieden dus gesteund door een volle Amsterdam ArenA.

De steun van zoveel Ajax-supporters is altijd van belang voor de spelers van Frank de Boer. Ook tegen de Friezen van oud-Ajacied Marco van Basten is de support van een uitverkochte ArenA onmisbaar. De aftrap van Ajax – Heerenveen wordt zondag om 16:30 uur verricht. Na afloop van de thuiswedstrijd wordt afscheid genomen van Christian Eriksen. De Deense middenvelder verruilde Ajax kort na de start van dit seizoen voor het Engelse Tottenham Hotspur.

Tekst: o.a Ajax.nl


Gerelateerde posts