There are no ads, please add some


Nieuwe I-magazine week 6 met alles over PEC – Ajax, De Boer snapt crisis bij De Jong, Meleg wil debuut in Arena en weer de mooiste foto’s

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 6 editie van 2014 o.a: PEC – Ajax, De Boer snapt crisis bij Siem de Jong, Dejan Meleg wil debuut maken in de Arena en natuurlijk weer de mooiste foto’s. Kortom: het magazine is opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!


Gerelateerde posts