There are no ads, please add some


De Boer geeft spelers extra vrije dag vanwege drukke periode die er aan zit te komen

Naast de standaard vrije dag heeft Frank de Boer de selectie een extra vrije dag gegeven deze week. ‘Er komt een hele drukke periode aan’, zo stelt De Boer tegenover Ajax TV. ‘Als het een keer kon om twee dagen vrij te geven, dan was dit het juiste moment. Normaal gesproken is de maandag na een wedstrijd alleen maar uitlopen en dat stelt eigenlijk heel weinig voor. Normaliter ben je dan aan het voorbereiden op een wedstrijd, die drie dagen later komt, maar dat is nu niet zo.’

De Boer wil niets weten van een extra training na de tegenvallende prestatie tegen PEC Zwolle. ‘Soms werkt dat juist averechts. Ik denk dat ze heel goed begrijpen wat er mis is gegaan en wat beter moet. En het belangrijkste natuurlijk is dat ze er doodziek van zijn.’

Tekst: Ajaxnetwerk


Gerelateerde posts