There are no ads, please add some


Sigthorsson wilde niet naar Engeland

Kolbeinn Sigthorsson heeft er bewust voor gekozen Ajax trouw te bleven. De IJslander genoot echter Engelse interesse afgelopen maand. Dat zegt de aanvaller zaterdag in De Telegraaf.

“Meerdere clubs (onder meer QPR, Fulham en Rubin Kazan, red.) toonden afgelopen transferperiode concrete belangstelling, maar het was mijn intentie om bij Ajax te blijven. We hebben weer een grote kans om kampioen te worden, dus ik zie geen reden om nu weg te gaan. Ik wil belangrijk zijn met mijn goals en het team helpen.”

Belangrijk was Sigthorsson afgelopen donderdag, toen hij het vonnis velde over FC Groningen en tekende voor de winnende treffer (2-1). “Ik wacht rustig op een basisplaats. De trainer kan me altijd opstellen en dan moet ik er staan”, vervolgt de spits in het eerdergenoemde dagblad. “Ik blijf geduldig, maak gelukkig wel belangrijke doelpunten en zo wil ik doorgaan.”

Zondag wacht voor Sigthorsson PEC Zwolle, in Zwolle. “PEC heeft drie keer op rij gewonnen, is de ploeg in vorm en heeft vertrouwen. Zoals elke club geven ze alles tegen ons. Ik verwacht een wedstrijd met veel strijd. Wij moeten goed spelen om te winnen. En we zullen snel afstand moeten nemen, de tegenstander vroeg een harde tik moeten geven.”

Tekst: Elfvoetbal


Gerelateerde posts