There are no ads, please add some


Cillessen mist duels met FC Groningen en Zwolle door gekneusde borstkas

Ajax moet het in de komende wedstrijden stellen zonder Jasper Cillessen. De doelman heeft aan het duel met FC Utrecht een kneuzing in de borstkas overgehouden. Hij mist sowieso de wedstrijden van komende week tegen FC Groningen (donderdag) en PEC Zwolle (zondag).

Cillessen speelde de wedstrijd in Utrecht uit, de blessure werd pas na afloop geconstateerd. Tijdens de wedstrijd in de Galgenwaard kwam de 24-jarige doelman voor rust hard in botsing met Yassin Ayoub. Tijdens onderzoek in het ziekenhuis werd een kneuzing in de borstkas geconstateerd. Cillessen werd daarom een nacht ter observatie in het ziekenhuis gehouden.

De verwachting is dat Cillessen na volgend weekend de training kan hervatten. In de wedstrijden tegen FC Groningen en PEC Zwolle wordt zijn plek onder de lat ingenomen door Kenneth Vermeer.


De bewuste actie waarbij Cillessen geblesseerd raakte


Pijn dus bij de doelman


Tekst: FcUpdate


Gerelateerde posts