The Mirror lovend over Klaassen

Nu Ajax’ jeugdopleiding weer op de voorgrond staat, wordt deze ook onder de loep genomen door andere landen. In Engeland keek de krant The Mirror naar aantal Ajacieden, dat zij graag in de Premier League zouden zien spelen. Vooral over Davy Klaassen was de krant erg te spreken.

‘Zo nu en dan komt er een buitengewone speler voort uit de jeugdacademie van Ajax. Davy Klaassen is een van die spelers. Zeker na zijn uitzonderlijke optreden tijdens Ajax – Barcelona. De aanvallende middenvelder kan er gerucht op zijn dat hem een glansrijke toekomst te wachten staat. Klaassen wordt wel eens ‘De nieuwe Bergkamp’ genoemd, en met goede reden. Hij is als spits inzetbaar en bovendien heeft hij een uitstekende techniek’, schrijft de krant.

Tekst: Ajaxshowtime.com

Related posts