‘Man United reserveert miljoenen voor Fischer’

Viktor Fischer kan volgend seizoen de overstap maken richting de top van de Premier League. De Deense aanvaller van Ajax staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. Volgens A Bola is de interesse dusdanig serieus, dat de club momenteel een bod voorbereid van zo’n twaalf miljoen euro.

Fischer zou volgens het Portugese medium op diverse verlanglijstjes staan, waaronder bij Manchester City, Chelsea, Bayern München en AS Roma. Echter zou United als enige club zijn interesse willen concretiseren. Trainer David Moyes wil zijn elftal flink verjongen en Fischer zou een belangrijk doelwit zijn voor de flanken.

De aanvaller is bezig aan zijn tweede volledige seizoen bij de hoofdmacht van Ajax. Fischer maakte als zeventienjarige zijn debuut namens de Amsterdammers en maakte in zijn eerste seizoen direct tien doelpunten. Dit seizoen is de linksbuiten nog op zoek naar zijn vorm en kwam hij pas tot drie treffers in achttien competitiewedstrijden.

Tekst: Soccernews

Related posts