‘Ajax heeft niets laten weten, hij focust zich alleen op FC Groningen

Ajax hoopt de selectie in de winterse transferperiode te versterken met een vleugelaanvaller. De Amsterdammers zouden interesse hebben in onder anderen Ola John, Nordin Amrabat, Guus Hupperts en Filip Kostic, maar laatstgenoemde lijkt voorlopig gewoon bij FC Groningen te blijven. Zaakwaarnemer Zoran Pavlovic laat namelijk weten dat zijn cliënt niet nadenkt over een vertrek uit Euroborg.

“Kostic focust zich nu alleen op zijn huidige club en FC Groningen is het enige waar hij voor gaat”, zegt de vertegenwoordiger tegen Ajax Showtime. “Ajax heeft ons ook nog niets laten weten.” De 21-jarige Kostic is aan zijn tweede seizoen bezig in de Eredivisie. Als opvolger van de naar FC Twente vertrokken Dusan Tadic kwam hij vorig jaar zomer over van Radnicki, maar vorig seizoen schopte de linkspoot het niet verder dan vijf competitiewedstrijden en nul doelpunten.

Dit voetbaljaar gaat het beduidend beter met de Serviër. In achttien wedstrijden leverde Kostic reeds vijf doelpunten en vier assists af. Het contract van de jeugdinternational loopt in het hoge noorden nog tot de zomer van 2015 door, maar door een optie kan de verbintenis nog met twee jaar worden verlengd.

Tekst: Voetbalzone

Related posts