Ajax ziet Hupperts als optie voor rechtsbuitenpositie

Ajax ziet aanvaller Guus Hupperts van Roda JC als optie voor de rechtsbuitenpositie. Dat zei trainer Frank de Boer vrijdag op de persconferentie. ”We willen nog een rechtsbuiten. Als je kijkt wie op dit moment de beste rechtsbuitens van de eredivisie zijn, dan kom je al snel bij Hupperts uit”, zegt de Ajax-coach.

Hupperts, wiens contract medio 2014 afloopt, speelde dit seizoen twintig wedstrijden en scoorde zeven keer. ”Zijn naam is al een paar keer de revue gepasseerd. Het is gewoon een interessante speler, wij volgen zijn ontwikkeling”, aldus De Boer.

Eerder werd Ola John van Benfica genoemd als versterking voor de positie van rechtsbuiten. De 21-jarige Nederlander komt in Portugal weinig aan spelen toe. Dit seizoen kwam John slechts in zeven officiële wedstrijden in actie. Ajax speelt zondag in Kerkrade tegen Roda JC de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Het duel begint om 12:30.

Tekst: NuSport

Related posts