Vermeer zinspeelt op vertrek: ‘Je moet ook verder kijken’ (Incl video)

Frank de Boer sprak donderdagavond na de bekerzege op IJsselmeervogels (0-3) de hoop uit dat Kenneth Vermeer blijft, maar daar denkt de doelman overduidelijk anders over. De stand-in van Jasper Cillessen, die het seizoen begon als nummer één onder de lat bij Ajax, overweegt namelijk wel degelijk een vertrek.

Vermeer, die tegen IJsselmeervogels het doel van de Amsterdammers met succes verdedigde, behoorde aan het begin van dit seizoen nog tot het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal, maar werkt tegenwoordig zijn wedstrijden af in de Jupiler League bij Jong Ajax. Hij is echter niet van plan om daar tot in lengte van dagen zijn minuten te maken. “Natuurlijk wil je spelen en als dat niet bij Ajax is, moet je ook verder kijken”, zei hij in gesprek met AT5.

Op dit moment speelt er volgens Vermeer niks concreets, maar in de winterstop gaat hij met zijn zaakwaarnemer de mogelijke opties bespreken. Ook een terugkeer onder de lat bij het eerste elftal sluit de 27-jarige doelman nog niet uit. “Je weet nooit in de voetballerij. Het kan allemaal zomaar omdraaien.”Bron: AT5

Related posts