Bojan: ‘Druk ligt niet bij ons, maar bij Milan’

Ajax gaat woensdagavond proberen AC Milan in Italië uit de achtste finale van de Champions League te houden. De Amsterdammers moeten winnen, terwijl Milan zij genoeg heeft aan een punt. Volgens Bojan Krkic, vorig seizoen nog uitkomend voor de club uit Milaan, zal Ajax goed om kunnen gaan met de druk.

“Ik denk zelfs dat de druk van deze wedstrijd bij Milan ligt”, zegt de Spaanse aanvaller tegenover Ajax TV. “Zij spelen thuis, het publiek wil dat ze winnen dus als een ploeg het moeilijk heeft, dan zullen zij dat zijn. Wij moeten rustig en vol vertrouwen zijn dat we kunnen winnen. Daar moeten we in geloven.”

Bojan verwacht niet dat Milan zich op ‘Italiaanse’ wijze in zal graven. “Milan lijdt als het de bal niet heeft. Zij hebben spelers die de bal moeten hebben. Als zij zich niet kwalificeren voor de volgende ronde, dan is dat een drama voor hun”, zo besluit de aanvaller van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts