Bulykin: ‘Ik weet wat de wedstrijd ADO – Ajax betekent’

Dmitri Bulykin kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd bij zowel ADO Den Haag als Ajax. De aanvaller speelde vier keer in de beladen wedstrijd tussen ADO en Ajax, die zondag weer op het programma staat. “Ik ga voor een gelijkspel”, denkt de Russische spits. “Alles is mogelijk in het voetbal, dat weten we.”


“Ik weet wat de wedstrijd ADO – Ajax betekent voor beide clubs. Er komen veel emoties kijken bij de teams en de fans, vooral in Den Haag”, vertelde de goaltjesdief, die momenteel speelt voor Volga Nizhny Novgorod, tegenover Omroep West. Hij herinnert zich nog goed de 3-2 zege tegen Ajax in zijn tijd bij ADO. “Het was één van de mooiste overwinningen van dat seizoen. En geweldig voor de supporters.”

“Mijn tijd bij ADO zal altijd een speciale plek in mijn hart houden. Het was een fantastisch seizoen, zowel voor het team als voor mij”, aldus Bulykin, die met ADO Den Haag Europees voetbal haalde. “Ajax is een topclub met goede faciliteiten en een heel goede coach, en speelt altijd om de prijzen. Bij Ajax kreeg ik niet zo veel speeltijd, maar ik speelde wel op topniveau en ben daar wel kampioen van Nederland geworden.”

Tekst: Soccernews

Related posts