‘Bojan is tevreden bij Ajax, hij geniet’

Bojan Krkic is gelukkig bij Ajax. Dat stelt de vader van de aanvaller, die wegens een blessure nog weinig in actie kwam. Bojan Krkic Senior looft de handelswijze van de Nederlandse recordkampioen, terwijl hij ook positief is over de manier van voetballen in Nederland.“De manier waarop er met Bojan wordt omgegaan en de voetbalfilosofie in Nederland zijn bewonderenswaardig”, aldus de vader van de huurling, die dezelfde naam draagt als zijn voetballende zoon, in gesprek met Esports Cope. “Bojan is tevreden bij Ajax, hij geniet.”

Hoewel Bojan al jaren zoekende is naar zijn oude vorm, voorspelt vader zijn zoon nog altijd een grootse toekomst. “Hij heeft laten zien dat hij over het niveau beschikt om bij Barça te kunnen spelen, hij heeft laten zien een plekje te verdienen bij die ploeg.”

Tekst: Elfvoetbal

Related posts