Klaassen: ‘Dit een jaar geleden niet gedacht’

Davy Klaassen mocht na zijn succesvolle optreden tegen Celtic in de Champions League, zondag weer aan de aftrap verschijnen tijdens de competitiewedstrijd tegen NEC (0-3).

De Ajacied heeft een plekje veroverd op het middenveld. “Het gaat nu goed, maar om te zeggen of de puzzel nu compleet is met deze manier van spelen, is moeilijk te zeggen”, zei de 20-jarige Klaassen tegen Spits. “Dan moeten we toch over een langere periode kijken, dan twee wedstrijden. Maar we zijn inderdaad op de goede weg.”

Voor Klaassen is het al een overwinning dat hij weer kan voetballen. De middenvelder stond vanwege een gecompliceerde liesblessure een jaar langs de kant. “Een jaar geleden had ik niet gedacht dat ik nu hier zou staan. Door alle tegenslagen dacht ik eerder: komt het nog wel goed?”

“Kom ik nog wel terug? Als je dan langzaam steeds fitter wordt en meer mag spelen en zelfs in de Champions League mag starten, dan denk je wel: heel lekker dat ik dit mag meemaken”, aldus Klaassen.

Tekst: Goal.com

Related posts