COPA Football Store in Amsterdam

In 2011 opende COPA haar eerste flagship store tegenover Amsterdam Centraal Station. Veel supporters vonden hun weg inmiddels naar Prins Hendrikkade 20-B, waaronder Menno Pot voor de boekpresentatie van ‘Sporen van Ajax’.

Via retailpartners en internetshops zijn COPA producten in meer dan twintig landen verkrijgbaar, maar de COPA Football Store in het centrum van Amsterdam biedt voetballiefhebbers daarnaast de mogelijkheid om een compleet beeld te krijgen van het voetbal- en lifestylemerk. In de 300m2 grote winkel is de gehele COPA Football collectie te vinden, aangevuld met voetbalboeken en dvd’s.



Het voetbalconcept van COPA is duidelijk zichtbaar in de winkel door de aanwezigheid vankunstgras, een tafelvoetbal, stadionstoelen en talrijke voetbalfoto’s. Zelfs speciaalgebrouwen COPA bier voor de dorstige bezoeker ontbreekt niet. Op een groot videoscherm kunnen bezoekers de beste voetbalfilms en documentaires bekijken.

Voor diegenen die iets hebben op te biechten, heeft COPA een speciale voetbalkapelgebouwdvoorzien van foto’s van oude voetbalhelden. Ga dus langs met al je zorgen enwandel als herboren naar buiten.

Over COPA: COPA werd in 1998 opgericht toen een ‘voetbalverslaafde’ startte met een kleine collectie traditionele katoenen voetbalshirts. De collectie is sindsdien steeds verder uitgebreid en bestaat tegenwoordig uit verschillende lijnen retro shirts, jacks& broeken, door voetbal geïnspireerde T-shirts en sweaters, babyshirts, functionele voetbalkleding, gerecyclede tassen en voetballen. COPA wordt verkocht in winkels en internetshops in meer dan twintig landen en in de flagship store in Amsterdam.De complete collectie is te zien op copafootball.com.

Wij mogen de gehele maand november exclusief 10% korting aanbieden aan onze lezers. Vermeld bij het afrekenen codewoord ‘Ajax Fanzone’.

Related posts