There are no ads, please add some


Boilesen: ‘Verwachting is dat ik het eerste half jaar nog moet opbouwen’

Het blijft voorlopig goed opletten voor Nicolai Boilesen. De verdediger is volledig terug na een slepende hamstringblessure en de voorbije twee wedstrijden stond hij in de basis. De Deen moet echter wel blijven oppassen.


“Ik ben blij om terug te zijn en het is natuurlijk leuk om weer alle wedstrijden te spelen voor Ajax. Hier heb ik op gewacht, dus het is echt heel leuk voor mij”, aldus Boilesen, die wel zijn fitheid de komende periode nog wel in de gaten moet houden. “Het is duidelijk dat ik heel lang niet gespeeld heb voor Ajax. Ik heb nu wat meer wedstrijden in mijn benen dus ik trek een beetje bij, maar de verwachting is nog steeds dat ik het eerste half jaar zal moeten opbouwen.”

Boilesen laat tegenover diverse media in Denemarken ook weten dat Toby Alderweireld en Christian Eriksen wel een aantal gaten achterlaten. “We zijn enkele belangrijke krachten kwijt geraakt. Het zijn niet meteen mijn posities, maar ik zal er alles aan doen om te helpen om die gaten te vullen. Mijn doel met Ajax blijft dan ook hetzelfde. We willen ook dit jaar weer kampioen worden en zover mogelijk komen in de Champions League.”

Tekst: Soccernews

Gerelateerde posts