There are no ads, please add some


Bazoer kan jongste speler worden in Champions League

Riechedley Bazoer (16) wordt mogelijk de jongste speler in de Champions League ooit. Ajax heeft de middenvelder in elk geval ingeschreven voor het toernooi. Naas Bazoer heeft Ajax ook de tieners Stanislav Lobotka (18), Marvin Höner (19) en Dejan Meleg (18) op de lijst voor het miljoenenbal gezet. Dat betekent dat Frank de Boer hen voor de groepsduels bij de wedstrijdselectie kan halen.

Bazoer maakte afgelopen seizoen de overstap van psv naar Ajax. De stap deed veel stof opwaaien en de middenvelder werd door de KNVB enige tijd uitgesloten van officiële wedstrijden. Dit seizoen werkt Bazoer zijn wedstrijden af bij Jong Ajax en traint hij geregeld mee met de A-selectie.

Mocht Bazoer minuten maken in één van de zes groepswedstrijden van Ajax in de Champions League, dan is hij de jongste speler ooit op het kampioenentoernooi, zo zoch Algemeen Dagblad uit.

Tekst: Goal.com

Gerelateerde posts